05:55 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  1102120

  ”A făcut multe și Ciolacu la ”veața” lui: ați auzit ceva de ”șobolănelile” sale? NU. Doar că s-a întovărășit cu Academiile SRI și academicienii lor”

  BUCUREȘTI, 31 iul – Sputnik. Cunoscuta avocată Ingrid Mocanu e atentă la toate manevrele ”Statului paralel”, cel care a fost la un pas să o distrugă!

  Așa că odată cu ultimele manevre din PSD, Ingrid Mocanu reacționează dur: ”Propulsarea lui Dâncu și Onțanu de către Ciolacu e un semnal clar că stătuțul paralel e cu pistolul la tâmpla sa”.

  ”A făcut multe și Ciolacu la ”veața” lui: ați auzit ceva de ”șobolănelile” sale? NU. Doar că s-a întovărășit cu Academiile SRI și academicienii lor”, remarcă Ingrid Mocanu.

  Dacă vă întrebați ce are cu fostul primar la Sectorului 2, ei bine, avocata vede ”prin” Onțanu… direct pe generalul Gabriel Oprea!

  ”Susținerea lui Onțanu e semn că Gheneralul Oprea se dorește revenit și îl sfătuiește și pe Ciolacu, cum l-a ”sfătuit” din partea stătulețului să plece din fruntea Guvernului și pe Ponta”, scrie avocata.

  Dar, pentru Ingrid Mocanu, mai e un ”semnal foarte clar”: și anume că ”dosărelul Ciordacului este foarte consistent!”

  ”Numai așa știu să ”facă politică” băieții ăștia decidenți ai stătulețului ”adânc””, punctează Ingrid Mocanu.

  Ironică, avocata îi cere lui Ciolacu să continue, acum, după ce Vasile Dâncu  a fost ales președinte interimar al CN al PSD.

  ”Vă rog mult, domnu' Ciolacu, dacă vă votează poporul cel minunat, să îl  implorați pe domnul Coldea să accepte umila funcție de premier, iar pe doamna Faraoanca (Laura Kovesi, n.n.) să accepte să devine președinta la țărișoară”, scrie Ingrid Mocanu.

  În plus, dacă tot a adus vorba de Kovesi, avocata îndrăznește - ”dacă nu vă deranjez foarte tare, ați putea să îl rugați în genunchi pe Portocală să accepte să devină ministrul justiției?”.   

  ”Vă mulțumește un cetățean chinuit de dorința de a avea numai indivizi minunați în funcții”, scrie Ingrid Mocanu, atrăgând atenția românilor, inclusiv pesediștilor – ”asta votați, băi cetățeni, care nici să rămâneți necovidați singuri nu sunteți în stare, astfel că îl supi tare pe tov. președinte.... o minunăție de om, prin comparație cu ce va urma”.

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tematic

  Mutare bombă la vârful PSD! Și o revenire importantă la Capitală!
  Reacția PSD: Iohannis apără un ”guvern incompetent și criminal”
  În spatele numirii lui Dâncu în fruntea PSD – ce post i s-ar fi pregătit inițial! Uluitor!
  Tagurile:
  PSD, Marcel Ciolacu, statul paralel, Ingrid Mocanu


  Știrile Zilei