12:45 20 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  135590

  După gafa penibilă comisă (vezi și video în text), Ludovic Orban a devenit subiect de ironii în presă și mediul online – episodul este cu adevărat uluitor!

  BUCUREȘTI, 17 sept – Sputnik. Premierul Ludovic Orban a comis una dintre cele mai stupide gafe, în cursul unei dintre numeroasele și controversatele sale vizite ”de lucru” – de fapt, o deplasare electorală, însoțit de alți demnitari plătiți pentru altceva decât campania politică.

  Aflat în judeţul Argeş, Orban s-a apropiat voios de un bărbat în vârstă, aflat într-un scaun cu rotile şi, după ce a dat mâna cu el, încălcând normele de protecție, l-a întrebat… ”Ce viteză prinde?”. Scaunul cu rotile, evident!...

  ”Asta e de handicap, foarte ușor prinde mai mult, dar o las aşa...”, a răspuns uimit bietul om.

  Apoi, ca o fericită completare, Ludovic Orban i-a urat omului un viguros ”Sănătate!”… iar cei care-l însoțeau i-au dat materiale de propagandă - omului din scaunul cu rotile, nu celui din scaunul de premier.

  Ce-i drept, scaunul era modificat, avea ghidon pentru a fi manevrat mai ușor, dar de aici e diferență mare până la întrebarea ”ce viteză prinde?” – așa, ca între proprietari de bolizi!

  Internetul e plin de comentarii ironice după această gafă, iar doi dintre cei mai duri realizatori TV, Mircea Badea și Victor Ciutacu l-au prins între comentarii.

  Victor Ciutacu l-a întrebat pe premier ce fumează – și a recunoscut că numai lui Orban putea să-i treacă prin cap o asemenea întrebare.

  ”Ludovice, doar ție putea să-ți treacă prin cap că omul ăla bătut de soartă o arde pe curse de viteză în căruțul de handicap”, a scris Ciutacu pe Facebook, întrebându-l ”Înainte fumai țigări fără timbru din duty free, ai schimbat furnizorul?”.

  La rândul său, Mircea Badea a fost mai dur: ”Dobitocul Orban a văzut un om în scaun cu rotile și l-a întrebat ce viteză prinde”.

  În emisiunea ”În gura presei”, Mircea Badea a comentat episodul uluitor – și a concluzionat: „Avem premier deștept!”.

  Problema este că un asemenea premier conduce România, luând decizii vitale – și o mai și reprezintă pe plan internațional.

  Postare Mircea Badea chiar el
  Postare Mircea Badea chiar el

  Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
  Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

  Tagurile:
  Mircea Badea, Victor Ciutacu, Ludovic Orban

  Știrile Zilei