21:27 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  815112

  Atitudinea conducerii PSD față de ceea ce se petrece acum, după alegeri, lipsa de susținere a propriilor candidați în câteva scandaluri, îl face pe Codrin Ștefănescu să se revolte și să se dezică de noii șefi ai partidului

  BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Este evident echivocul atitudinii lui Marcel Ciolacu și a lui Sorin Grindeanu față de ideea unei cereri de anulare a alegerilor de la Capitală. Practic, cei doi au dat impresia că se spală pe mâini și o lasă singură pe Firea în bătălia cu acuzata fraudă electorală.

  În aceste condiții, Codrin Ștefănescu se revoltă și se dezice de cei doi și de atitudinea conducerii PSD: ”Adresez o rugăminte tuturor! Nu mă mai băgați în aceeași oală cu Ciolacu, Grindeanu și compania!”.

  ”Suntem ca apa cu uleiul și știți bine asta!”, spune Codrin. ”Nu port vina deciziilor lor securistoide, nu sunt parte din nimic din ceea ce fac ei! Sau nu fac deloc!”.

  Codrin aduce aminte un fapt care i-a caracterizat activitatea: ”Cât timp am fost secretar general PSD, am luptat pentru fiecare om din partid!”.

  ”Nu am lăsat pe nimeni să fie călcat in picioare, vânat sau hărțuit! Nu am permis peneliștilor și useriștilor să-i jignească sau să-i calomnieze pe colegii mei, fără sa primească o replică pe măsură!”, scrie Codrin, punctând – ”Și nimeni nu poate spune ca nu am avut și nu am curaj!”.

  Dar, spune revoluționarul, fost secretar general al PSD, ”astăzi nu mai sunt la vârful partidului”.

  ”Și, cu toate astea, încerc și fac pe dracu-n patru pentru fiecare om atacat cu maximă brutalitate”, dar și ”pentru fiecare coleg din PSD lăsat de izbeliște de actuala conducere a partidului”,  atrage atenția Codrin Ștefănescu, subliniind însă ”sunt cam singur!”.  

  În finalul mesajului său, Codrin face o acuzație: este ”blocat de Ciolacu pe posturile tv! Am vrut sa știți asta!”.

  O acuzație care ar trebui să nu rămână fără replică… sau explicație.

  Tagurile:
  Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu

  Știrile Zilei