03:24 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  883191

  Fostul ministru de Externe îl atacă pe CTP și dezvăluie câteva aspecte mai puțin cunoscute sau înțelese despre controversatul ziarist

  BUCUREȘTI, 30 oct – Sputnik. Adrian Severin a fost coleg de liceu cu Cristian Tudor Popescu – este un fapt mai puțin cunoscut decât acela că același înalt demnitar a întocmit, într-un moment critic, o listă cu șefi de ziare angrenați în acțiunile unor servicii secrete ale altor state.

  Dar, deocamdată nu despre acest din urmă aspect e vorba – ci despre primul. Fost coleg de liceu cu CTP, Severin îl caracterizează dur:

  ”Din câte știu eu, boul este un taur castrat”, scrie Severin într-un comentariu la o postare a lui Mirel Curea despre… același CTP, în care îl numește ”BOU, nu Vită”.

  Severin spune că… ”Se pare că CTP s-a născut, printr-un capriciu al naturii, în imposibilitatea intelectuală de a fi castrat”

  Ei bine, explică Severin, ”De aici ura împotriva lui Dumnezeu, vinovat de a nu-l fi dăruit cu aptitudinea ca măcar într-o cutie de chibrituri să își păstreze fala”.

  Și, atenție, o dezvăluire despre ”copilăria lui Ivan”… Tudor Popescu, spusă de fostul său coleg, Adrian Severin.

  ”Singurul său moment de glorie, când Dumnezeu i-a pus mâna în viitoarea chelie, a fost acela de a fi copil de mingii la niște meciuri din Cupa Davis, prin anii când era, nu “crucișătorul” presei românești laureat de “servicii” cot la cot cu falsul său admirator Băsescu-Petrov, ci un biet elev de liceu disprețuit de colegi”, scrie Severin, mărturisind că ”unul dintre acești colegi am fost eu și nu m-a iertat niciodată pentru a fi fost premiant”.
  Tagurile:
  Cristian Tudor Popescu, CTP, Adrian Severin

  Știrile Zilei