02:40 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  79050

  Victor Ciutacu îl atacă extrem de dur pe fostul deputat Cristian Rizea, cel care s-a refugiat în Republica Moldova după ce a fost condamnat – și care a fost reţinut ieri la Chişinău, demarându-se și procedura de extrădare

   

  BUCUREȘTI, 4 nov – Sputnik. Ziaristul Victor Ciutacu publică un text extrem de dur la adresa lui Cristian Rizea, fostul deputat român, condamnat și refugiat în Republica Moldova, pe care autoritățile de la Chișinău l-au reținut ieri.

  Împotriva lui Cristian Rizea s-a început procedura de extrădare, pentru a fi adus în România unde are de ispășit o condamnare de 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru infracţiunea de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor, conform sentinţei definitive emise de ÎCCJ.

  ”Rizea e singurul fugar pe goană de care nu-mi pare rău că vine pachet la brutăria din țărișoară - pentru că e prost, pentru că e sifon, pentru că e mitoman, pentru că e mincinos și, rezumând, pentru că e un gunoi”, scrie Victor Ciutacu.

  Ziaristul de la România TV spune că îl lasă rece ”conflictele lui cu bogații momentului și încercările de a-i extorca, la fel cum mi se rupe că are familie”. De ce asta? Pentru că…

  ”Ce a făcut el în ultimele săptămâni, distrugând alte familii în colaborare cu sifonăreasa aia care o arde fată mare pe tv după ce a nenorocit toți demnitarii pe care i-a consiliat și le-a mai și manglit arhiva de documente, depășește orice limită a acceptabilului”, scrie Victor Ciutacu.

  Referirea este la Anica Alexandrescu, un cunoscut consilier politic, care realizează acum o emisiune la Realitatea TV, unde Cristian Rizea a făcut multe dezvăluiri și atacuri.

  ”Exista, pe vremuri, o anumită demnitate a hoțului - viermele ăsta penibil și exhibiționist nici măcar asta n-are”, scrie Victor Ciutacu, care încheie… sinistru pentru Rizea: ”Și, dacă va ajunge pe cameră la Rahova, mi-e teamă că nu se va tăvăli lasciv pe un pat cu flori”.

  Cristian Rizea a fost deputat PSD între 2008 și 2016, ocupând și funcții de conducere în partid. După condamnare a fost dat în căutare internaţională pe canalele Interpol ”cu scop de arest şi extrădare”. În 2018 a obținut cetăţenia moldoveană prin decretul preşedintelui Igor Dodon, acum constatându-se că demersul a fost făcut ”într-un mod fraudulos”.

   

  Tagurile:
  Victor Ciutacu

  Știrile Zilei