06:10 06 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  11807475

  Unul dintre cei mai originali analiști politici atrage atenția asupra unei soluții politice în devenire – care a început să se vadă după episodul recent din Valea Jiului

  BUCUREȘTI, 23 feb – Sputnik. Analist de top și editorialist al prestigioasei ”Q Magazine”, teologul și politologul Bogdan Duca face o prognoză politică interesantă după episodul din Valea Jiului.

  ”Așa începe. Șoșoacă, Terheș” – scrie Duca, referindu-se la implicarea directă a celor doi oameni politici în mijlocul situației disperate din Vale.

  Și, continuă Bogdan Duca – ”Va veni și Chitic, cu legea suveranității. Vor veni și ”foști”, dar viitori, deși sistemul a încercat să îi îngroape, i-a târât prin închisori și anchete DNA...”.

  Analistul se referă desigur la Adrian Severin, dar și la alte victime ale Sistemului și la luptători antisistem. 

  ”Cert este că se va construi o alternativă cu adevărat suveranistă și normală la cap - NU cu lozinci, nu cu heirupisme, ci cu lege și rațiune...”, scrie Bogdan Duca, conchizând interesant: ”Iar în această alternativă voi intra și eu cu sufletul împăcat”.

  Reamintim că preotul român stabilit în SUA, Cristian Terheș, este europarlamentar PNȚCD, partidul condus de Aurelian Pavelescu susținând ideile suveraniste.

  De asemenea, cunoscutul avocat Dan Chitic a propus ”Legea Suveranității”, aflată acum în dezbatere în mediul online.

  Tagurile:
  Diana Șoșoacă, Dan Chitic, Chris Terheș

  Știrile Zilei