20:24 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  2159451

  În ciuda unor interpretări ale presei, senatoarea Diana Șoșoacă a primit aseară o recunoaștere de prim rang a activității sale politice

  BUCUREȘTI, 8 mart – Sputnik. Sunt puțini realizatori TV și puțini politicieni care să nu caute audiența cu orice preț, cu orice compromis. Răzvan Dumitrescu este unul dintre acei rari oameni de televiziune care nu coboară standardele eticii profesionale – iar Adrian Năstase… rămâne Adrian Năstase, oricât s-ar chinui unii să-l denigreze!

  În aceste condiții, orice persoană căreia cei doi îi alocă timp din discuția lor capătă recunoaștere! Chiar o recunoaștere de prim rang, în opinia mea.

  Ori, în emisiunea de aseară, Răzvan Dumitrescu l-a întrebat direct pe Adrian Năstase ce părere are de Diana Șoșoacă și de șansele acesteia? Mai bine zis, despre șansa unui om… cât un partid.

  Atenție la răspunsul lui Adrian Năstase: ”Eu am un alt stil – mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Îmi plac lucrurile mai așezate”…

  Deci, din prima, Adrian Năstase pleacă de la recunoașterea faptului că Diana Șoșoacă ARE argumente!

  Urmează o replică de nota zece a lui Dumitrescu, în completarea și traducerea răspunsului lui Năstase: ”Dar în România de azi, dacă nu strigi argumentele, te mai aude cineva?...”

  ”Asta e o întrebare foarte bună… nu am un răspuns aici”, a replicat Adrian Năstase, subliniind că ”Asta ține de calitatea liderilor de azi. Calitatea liderilor politici a scăzut foarte mult”.

  Ori, Diana Șoșoacă nu este un lider politic – ci un tribun care strigă dorințele poporului! 

  Răzvan Dumitrescu a revenit cu o altă replică importantă: ”Pe Diana Șoșoacă o vedeți că strigă argumentele – dar și #REZIST și-a strigat întâi argumentele în stradă și apoi a ajuns la putere. O vedeți pe Diana Șoșoacă ajungând la Putere?”

  ”Nu mi-a plăcut niciodată formula ”poporul are întotdeauna dreptate? Ce înseamnă asta? Ei decid! Diana Șoșoacă reușește să capteze o zonă a electoratului care era obișnuit cu stilul PRM, al lui Vadim...”

  Deci, o asociere a noii politiciene cu marele om politic român, simbol al naționalismului și al ideii de voce a poporului!

  ”Și AUR încearcă, dar s-a mai domesticit”, spune cu ironie Adrian Năstase, completând ”Nemulțumirii profunde ale unui segment din populație îi oferi fie soluții economice și sociale - gen impozitarea progresivă - sau îi oferi circ. Sigur, circul nu durează foarte mult. Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a mai spus fostul premier.

  Deci, atenție, deși mass media a interpretat că prin ”circ” Năstase s-a referit la Diana Șoșoacă, fostul premier a făcut o referire general – cu bătaie poate spre AUR.

  Așa cum precizam la început – simplul fapt că Dianei Șoșoacă i s-a alocat timp și a fost tratată ca un subiect distinct într-o asemenea discuție este o recunoaștere de prim rang a sa ca om politic! Iar faptul că Adrian Năstase nu i-a negat nici proprietatea argumentelor, nici stilul – asociindu-l cu al unui mare om politic și cu electoratul unui fost mare partid – și asta este o recunoaște majoră a noii politiciene.

  Declarațiile lui Adrian Năstase despre Diana Șoșoacă
  © Screenshot / Facebook / Subiectiv
  Declarațiile lui Adrian Năstase despre Diana Șoșoacă

  Tematic

  Fenomenul Diana Șoșoacă – simbolul Luptei care reîncepe
  Paul Ghițiu explică evoluția senzațională a AUR și succesul de public al Dianei Șoșoacă
  Cea mai tare intervenție OFICIALĂ a Dianei Șoșoacă! Așa ceva NU s-a mai spus vreodată!
  Diana Șoșoacă și Dan Chitic aruncă NUCLEARA: opozanții, internați la psihiatrie!
  Tagurile:
  Adrian Năstase, Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei