17:18 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  3876290

  Senatoarea Diana Șoșoacă își asumă răspunderea unui anunț fulminant, pe care nimeni altcineva nu avea temeritatea să îl facă – o dezvăluire care pur și simplu cutremură

  BUCUREȘTI, 23 mart – Sputnik. Dacă aveați impresia că nimic nu se mai poate adăuga la ceea ce se petrece în această perioadă unică, ei bine vă înșelați!

  Diana Șoșoacă a făcut aseară, în emisiunea lui Victor Ciutacu, o dezvăluire fulminantă, pe care senatoarea avocat și-o asumă total! ”Vă spun în calitate de senator, am dreptul să spun astă!”. Iată ce a declarat Diana Șoșoacă:

  ”Se vor provoca infectări masive! Cum se va proceda? Prin vaccinare nu vedeți cum s-au infectat?”, a spus Diana Șoșoacă, adăugând – ”Vor da vina în primul rând pe noi, cei care ieșim la proteste, în al doilea rând pe medicii care au avut curaj – Răzvan Constantinescu, Flavia Groșan.

  De unde știe senatoarea aceste chestiuni înfricoșătoare? Diana Șoșoacă afirmă că sunt ”Nu e nicio supoziție, mi s-a transmis din interiorul sistemului – de la niște oameni din Servicii”.

  Senatoarea completează  că cei din Sistem ”vor invoca faptul că nu au locuri la ATI, de aia au spus de locurile de la ATI – și cine va scăpa la ATI, bine, cine nu – NU!”.

  Cauza acestei acțiuni dezvăluite de Diana Șoșoacă ar fi, în mare măsură, financiară – adică interesele marilor companii, cărora li s-au dat peste cap contracte uriașe!

  ”Din cauza protestelor noastre, din cauza tratamentelor pe care oamenii le iau și funcționează,  s-au distrus niște contracte de sute de milioane de euro! Discutăm de bani, aici e problema!”, arată senatoarea!

  Vorbiți de genocid, totuși, a replicat analistul Niels Schnecker – ”Da, vorbim de genocid”, a spus Diana Șoșoacă.

  Senatoarea a replicat neîncrezătorului Niels Schnecker – ”Nu vă ajung infectările de la ATI-Covid și toate filmările, îl aveți pe domnul doctor Benedek, care a ieșit și a acuzat moartea cu zile a fratelui său, avem cazul de la spitalul din Sibiu, uitași-vă la Botoșani, la Iași, unde îmi spun oameni cu zile”.

  Deci, așa cum titram, este anunțul anului! Iar senatoarea, suntem convinși, nu se va opri aici cu dezvăluirile.

  Tagurile:
  Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei