02:09 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  570181

  Ultimele anunțuri privind ”combinezoane pentru studenți” la orele de laborator, dar și declarația premierului cu privirea la purtarea măștilor până pe 1 august au făcut un cunoscut analist să reacționeze

  BUCUREȘTI, 5 mai – Sputnik. Reînceperea școlii a fost precedată de ciudata propunere ca studenților să li se ofere combinezoane pentru orele de studiu în laboratoare. În plus, premierul a anunțat că măștile vor fi purtate obligatoriu până la 1 august.

  Politologul și teologul Bogdan Duca a reacționat: ”Desigur, încă o propunere emanată de "specialiști" pe care guvernanții o aplaudă”.

  ”Ce e haios e că boala în sine chiar nu mai sperie nici cât speria acum 3 luni, ba chiar dă înapoi natural (că a trecut sezonul gripelor),  dar noi suntem în continuare prizonierii escrocilor de "savanți" și medici care controlează sistemul, nevertebratelor de politicieni și gunoaielor cu legitimație de jurnalist care alimentează o panică nefondată...”, scrie într-un comentariu Bogdan Duca.

  Analistul consideră că există două motive pentru care se iau aceste decizii.

  Primul motiv: ”vacciniada și continuarea escrocheriei covid sunt singura soluție prin care "specialiștii" și politicienii încearcă să scape de răspunderea penală pentru crimele împotriva umanității comise în ultimul an ca să nu facem o viroză”.

  Al doilea motiv: ”această escrocherie e un mega-tun bugetar”.

  Concluzia analistului este că ”totul devine o caricatură mai grotescă și mai imbecilă, pe zi ce trece”.

  ”Dacă nu aș fi afectat direct aș fi chiar amuzat de această parodie cu cretini și escroci...”, încheie dur Bogdan Duca.
  Tagurile:
  coronavirus, COVID-19, Florin Cîţu, Bogdan Duca, Vaccinare

  Știrile Zilei