03:31 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  ANALIZE
  Sa primesc un link scurt
  3730171

  O anchetă care dă în vileag date cutremurătoare, din surse oficiale, din care rezultă ceea ce NU se dorește a se comenta și analiza

  BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik. Cunoscuta jurnalistă independentă și activistă pentru democrație Iosefina Pascal revine cu date cutremurătoare, din surse oficiale, din care rezultă ceea ce NU se dorește a se discuta și analiza.

  Este vorba de reacțiile adverse la vaccinurile anti-Covid produse în Occident. Și, atenție, situația României este una specială.

  Din datele oficiale publicate de EUDRAVIGILANCE până la dată de 08.05.2021, ”în mai puțin de două luni au apărut 7.000 de NOI decese și peste 200.000 de reacții adverse NOI”, este concluzie Iosefinei Pascal.

  Jurnalista subliniază că a ”extras și centralizat datele înregistrate HAOTIC pe platforma EUDRAVIGILANCE”, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce o prezentarea clară, ușor de înțeles de către oricine nu este dorită?

  Și, atenție, cazul României pare a fi special, după cum dezvăluie jurnalista. ”Există DOUĂ platforme de raportare a efectelor adverse, însă pacienții NU știu cum și unde să raporteze, iar cadrele medicale nu sunt monitorizate pentru a verifica dacă raportează efectele adverse, după cum a recunoscut chiar INSP în răspunsul pe care mi l-a oferit la interpelare”.

  Reamintim că însăși Ioana Mihalache, ministrul Sănătății, a dat în vileag situația confuză!

  Fără a lungi comentariile, Iosifina Pascal prezintă datele centralizate ale adverse diverse după vaccinarea cu serurile produse de Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson.

  Menționăm că sursa informațiilor este platforma EUDRAVIGILANCE (European Union Drug Regulating Authorities Pharmacovigilance), Baza Europeană de date privind rapoartele despre presupusele reacții adverse la medicamente –  un website al Agenției Europene pentru Medicamente.

  Decese și reacții după serul Pfizer

  Decese și reacții după serul Moderna

  Decese și reacții după serul AstraZeneca

  Decese și reacții după serul Johnson&Johndon

  Datele din MARTIE, pentru a face o comparație: https://www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/posts/886607771901255

  Tagurile:
  Iosefina Pascal

  Știrile Zilei