15:24 24 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Clădirea Guvernului

  Demisie de ultimă oră din Guvern - adevărat șoc!

  © Sputnik / Ilie Catrinoiu
  Breaking News
  Sa primesc un link scurt
  173630

  Ministru: ”Am rugat-o pe doamna premier și pentru domnul președinte să fie de acord să-mi depun mandatul și să mă pot apuca de treabă la partid”

  BUCUREȘTI, 19 nov - Sputnik, Evan Răutu. Demisie de prim rang din Guvern – Mihai Fifor a anunțat că se retrage din funcție! Fifor a declarat că a mulțumit premierului și colegilor, ”am rugat-o pe doamna premier și pentru domnul președinte să fie de acord să-mi depun mandatul și să mă pot apuca de treabă la partid”.

  Mihai Fifor a fost ”convins” să plece din fruntea MApN, a declarat Radu Tudor care dă vina pe Liviu Dragnea pentru această decizie. Radu Tudor a făcut o adevărată campanie pentru Fifor – în condițiile în care acesta ar fi trecut peste decizia PSD când a acceptat unele condiții impuse de SUA în contracte extrem de mari.

  ”Eventuala schimbare din funcție a ministrului Apărării Mihai Fifor, o gafă politică de proporții ce nu va rămâne fără consecințe”, declara ieri Radu Tudor.

  Acum puțin timp, principalul propagandist NATO nota pe Blog:

  ”În acest mod dezamăgitor se încheie mandatul bun de 1 an în fruntea Ministerului Apărării Naționale a senatorului Fifor”.

  Conform surselor, Mihai Fifor va primi funcția politică de președinte al Consiliului Național al PSD.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei