08:32 17 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.38
 • USD17.87
 • RUB0.23
 • RON4.34
 • UAH0.64
  EDITORIALIST
  Sa primesc un link scurt
  56243

  Puțini cred că Alina Zotea este pe punctul de a-i spune „pa, pa" lui Mihai Ghimpu. Dar tocmai această fată cu merite în PL ar putea fi una dintre următoarele decepții ale bătrânului șef al PL-ului muribund.

  Editorial de Nicu Goncear

  Alina Zotea afișează o fidelitate exagerat de exemplară față de Mihai Ghimpu. Și are pentru ce-i fi fidelă și recunoscătoare. Cred că alt lider politic nu s-ar fi aventurat să o aburce pe Zotea, de pe terenul de fotbal, unde poza în lenjerie intimă, tocmai în parlamentul țării.

  Alina Zotea
  https://www.facebook.com/AlinaZotea/

  Însă tocmai această „creație" politică a domnului Ghimpu ar putea să-i facă o surpriză extrem de neplăcută. Și aici, la fel ca în cazul lui Anatol Șalaru, Traian Băsescu ar putea să-și bage cu multă abilitate și cu mult cinism „coada". Pentru că are la dispoziție o pârghie foarte eficientă.

  Alina Zotea s-ar fi logodit recent cu Vlad Durnea, iar ultimul este un om din echipa lui Eugen Tomac, care, la rândul său, este în politică „copilul de suflet" al lui Traian Băsescu.

  Dacă Alina Zotea va fi nevoită cândva să aleagă între Ghimpu și iubitul dânsei, Durnea, atunci, ghici ghicitoare, de partea cui va fi Alina?

  Deci, Băsescu cel îndrăgit de unioniști ar putea să-i facă un mare „serviciu frățesc" altui unionist — lui Ghimpu — i-ar putea rupe, direct sau prin „intermediari", încă un deputat — pe domnița Alina Zotea.

  Opinia autorului nu reflectă neapărat opinia redacției Sputnik Moldova.

  Tematic

  Ce i-a urat Mihai Ghimpu Alinei Zotea de ziua ei de naștere
  Tagurile:
  PL, Zotea, Ghimpu, Politica, Plecare, Vlad Durnea, Alina Zotea, Mihai Ghimpu, Traian Băsescu, Moldova, România

  Știrile Zilei