02:29 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Ionuț Țene

  De la statul de drept la statul mafiot? Eșecul integrării României în UE!

  © Facebook / Ionuț Țene
  EDITORIALIST
  Sa primesc un link scurt
  Ionuț Țene
  35283

  În România nu votul democratic contează, nu parlamentul sau organele democratice alese, ci ceea ce hotărăsc în întâlniri oculte și conspirative câțiva generali SRI împreună cu procurorii șefi?

  În România „europeană" un polițist e împușcat în secția de poliție de către mafia lemnului sau braconieri. Recentele dezvăluiri ale fostului deputat Sebastian Ghiță developează un sistem al mafiei din Justiție controlat de binomul DNA-SRI.

  În România nu votul democratic contează, nu parlamentul sau organele democratice alese, ci ceea ce hotărăsc în întâlniri oculte și conspirative câțiva generali SRI împreună cu procurorii șefi? Lucrurile acestea deosebit de grave, opinia publică le bănuia, dar acum avem și dovezile evidente despre un sistem al "statului mafiot", așa cum îl denumește fostul președinte Traian Băsescu, care l-a creat și i-a fost tartor 10 ani de președinție, folosindu-se de el, fără să gândească că îi poate cădea chiar el însuși victimă.

  În România membră UE, procurori ca Negulescu, datorită unor puteri necontrolate obținute amenință oamenii cu pușcăria că așa vor "mușchii lor"? Se fac dosare pentru moguli de presă dacă cumva au fost atinse interese de la vârful binomului SRI-DNA? Se vorbește de genți pline cu bani învârtiți de șefii acestei oculte secrete care conduc discreționar România? În interesul cui? Se realizează aceste abuzuri, pentru prosperitatea proprie și pentru cei care îi susțin. Aflăm că un premier al României e șantajat că a vrut să facă o autostradă: Comarnic — Brașov, care să străbată Munții Carpați la o sută de ani de la unire, dar interese ale unor generali secreți au oprit proiectul pentru că trebuia construită o autostradă, conform intereselor marilor puteri străine și a multinaționalelor din țara noastră într-o perioadă sine die?

  Cine conduce România?

  Oameni nevinovați sunt băgați la pușcărie, fabricându-se dosare politice, iar aceștia devin victime câștigând la CEDO despăgubiri uriașe, plătite tot din banii românilor pentru că abuzurile juridice ale binomului au fost developate de justiția internațională (vezi cazul Mircia Gutău). În urma recentelor dezvăluiri din presă putem spune că România nu mai este un stat de drept, ci o unitate militară confiscată de interesele unui grup organizat de militari care conduc despotic și discreționar țara în interes personal și a celor care îi suțin: guvernele unor mari puteri occidentale și Bruxellul.

  România are un deficit de democrație, care ne apropie structural de țările africane, dictaturile militare sud-americane și bananiere, iar față de abuzurile juridice din țara noastră Belarusul lui Lukașenko sau Rusia lui Putin par democrații veritabile. Ciudat că "tinerii liberi și frumoși" ies de fiecare dată în stradă la proteste pentru agenda publică impusă de binom, nu de către interesele cetățenilor și ale României, fapt ce-mi aduce aminte de IL Caragiale și conu` Leonida despre "revoluțiunea cu voie de la poliție". "Tinerii liberi și frumoși" nu primesc ordinul pe unitate să protesteze față de abuzurile juridice ale unor procurori DNA și față de deficitul de democrație? Această putere discreționară obținută de binom și de un grup sectar din serviciile secrete române, nu ar fi fost posibilă fără sprijinul aliaților României din UE și NATO.

  Medalierea unor ofițeri superiori și șefi de procuratură de către ambasadele unor mari puteri occidentale a fost răsplata unor servicii care nu au legătură cu interesul național și cu suveranitatea națională, ci cu subordonarea economiei și societății românești către interese ale unor capitale de super-puteri, ca Washington, Londra, Paris sau Berlin. Nu se fac autostrăzi ca să cumpărăm armament de la americani? Poporul român și-a pierdut suveranitatea. Asistăm zilele acestea la eșecul sistemului juridic românesc confiscat de către un grup restrâns de ofițeri și procurori, la prăbușirea democrației românești, controlată de ambasadele aliaților din NATO și UE și la predarea economiei naționale către interesele Bruxellului?

  Acest Leviathan juridic controlat de ambasadele străine confirmă eșecul României ca țară democrată și ca stat membru în UE. Unii au uitat pentru beneficii personale că jurământul militar este doar pentru România și interesele poporului român, nu pentru a satisface obiectivele politico-economice ale unor ambasade străine și corporații transnaționale. Încălcarea jurământului se cheamă trădare de țară.

  Ionuț Țene este istoric, poet, publicist și scriitor român.

  Opinia autorului ar putea să nu corespundă cu cea a redacției Sputnik. 

  Sursa: NapocaNews.ro.

  Tematic

  Ionuț Țene: poporul român, un cobai al SUA în caz de conflict cu Putin
  Tagurile:
  Mafie, Independență, Suveranitate, Dezvăluiri, Justiție, SRI, DNA, UE, Ionuț Țene, Sebastian Ghiță, Traian Băsescu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei