05:46 19 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Vlad Filat în avion

  Dezvăluiri exclusive: Vlad Filat, amanta și planul secret de a fugi din țară

  © Photo : Flux.md
  EDITORIALIST
  Sa primesc un link scurt
  1413517

  Am reușit să aflu, din surse sigure, că Vlad Filat are regrete mari legate de planul său eșuat de a fugi din Republica Moldova, iar alte remușcări o privesc pe una dintre fostele sale amante

  Editorialistul Nicu Goncear publică pe Sputnik Moldova o dezvăluire a unei surse despre planul secret pe care l-ar fi avut fostul premier moldovean Vlad Filat de a fugi din țară înainte de arestarea sa. Redăm mai jos acest editorial.

  Editorial de Nicu Goncear

  Sursa mi-a povestit că Vlad Filat ar fi avut un plan de fugă din Republica Moldova. Era un plan bine pus la punct. El și-a pregătit totul pentru a părăsi Moldova cu mai bine de o lună înainte de acea zi fatală de 15 octombrie 2015, când a fost reținut chiar în Parlament, a fost dus la CNA, ulterior arestat și condamnat la aproape 10 ani de pușcărie.

  „Filat simțea ceva și era foarte neliniștit. Și-a făcut un plan pentru cea mai proastă situație posibilă. A gândit totul. De fapt, aproape totul. Era decis pe unde va ieși din țară, cu ce mijloc de transport, avea pregătiți bani în conturi de peste hotare, era clar unde va sta și cui i se va adresa pentru a obține protecție, pentru a nu fi capturat de organele de drept din Moldova, în caz de necesitate… Numai că nu s-a așteptat să fie luat atât de brusc. El credea că nimeni n-o să-și permită să-l aresteze atât de fulgerător. A fost luat prin surprindere", mi-a spus sursa.

  El a subliniat că Filat regretă și azi că a fost atât de încrezut că Procuratura nu-și va permite să pună mâna pe el la fel ca pe oricine altul.

  „Filat era sigur că va fi lansată o campanie de denigrare, după care să fie demarată o anchetă penală și abia după asta, credea el, ar putea să fie făcute încercări de arestare", a mai spus sursa.

  Într-un alt material voi veni cu precizări privind mijlocul de transport cu care urma să fugă Filat din Moldova. De asemenea, voi scrie și despre una dintre amantele lui Filat, pentru care el are mari regrete. Dar asta după ce mă voi documenta mai temeinic.

  Pe curând!

  P.S. Până atunci nu comiteți fapte de corupție, deoarece, ați văzut bine, CNA și Procuratura Anticorupție s-au apucat din greu de treabă.

  Opinia autorului nu coincide neapărat cu poziția redacției.

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Tagurile:
  Amante, Fugă, Plan secret, Penitenciar, Condamnare, Vlad Filat, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei