02:14 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  EDITORIALIST
  Sa primesc un link scurt
  13161264

  Scandalul ”Mărțișorul”, ce a arătat că la nivelul Ministerului Educației nu știe stânga ce spune dreapta, are o miză: adâncirea prăpastiei dintre profesori și părinți. Nu credeți? Citiți comentariile din online.

  Cu câteva zile înainte de 1 martie, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar din cadrul Ministerului Educației, Stelian Ion, s-a gândit să facă lucrurile clare în sistem și a anunțat că anul acesta nu se dau flori și mărțișoare.

  La scurt timp, șeful său, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, l-a contrazis și a dat mână liberă celor care doresc să ofere un simbolic și frumos dar profesoarelor cu ocazia venirii primăverii.

  Ei… dar crede cineva că scandalul ”Mărțișorul” a avut ca miză să ne arate că în Ministerul Educației nu știe stânga ce declară dreapta? Aș!

  Scopul este divizarea societății românești și adâncirea prăpastiei dintre părinți și profesori. Nu credeți? Citiți numai comentariile de pe grupurile de mămici și vă veți convinge, după care veți bea rapid un pahar cu apă și veți trage aer în piept.

  Profesoarele devin, ca în fiecare martie, simbolul corupției, al oamenilor care fac averi nemeritate pe spinarea bieților părinți speriați că, dacă nu vin cu ploconul, nenorocita de la catedră se va răzbuna pe biata loază care, între noi fie vorba, abia știe să citească, dar mămica vede în el, așa cum odinioară cele trei femei vedeau în Goe un băiat deștept, un om de perspectivă.

  Mărțișoarele primite de cadrele didactice capătă, în imaginația unor mămici, proporții colosale, indignarea crește, pe măsură ce profesoarele ies cu brațele pline cu flori din școală.

  Stați liniștite: profesoarele nu au nevoie de mărțișoarele sau de florile voastre! Nici de vorbele pline de venin pe care le aruncați pretutindeni!

  Educați-vă copiii, iar acesta ar fi cel mai frumos mărțișor pentru orice cadru didactic! Nu puneți în cârca profesorilor lipsa celor 7 ani de acasă și apoi pretindeți că dascălii nu-și fac meseria!

  Nu mai vedeți mită acolo nu e! Tunurile date de politicieni nu vă irită, în schimb amărâtul de mărțișor scoate la iveală tot ce e mai rău din unii români!

  Rușine celor care au impresia că profesoarele au nevoie de florile și mărțișoarele cuiva!

  Tematic

  Educatoare, mesaj cutremurător pentru Cîmpeanu: a spus tot!
  Cîmpeanu, control fulger la Inspectoratul București
  Cîmpeanu, anunț despre vaccinarea personalului din învățământ
  Tagurile:
  Profesori

  Știrile Zilei