02:31 20 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  Autobus, poză simbol

  ȘOCANT: Un bebeluş a „zburat” afară pe uşile unui autobuz la o curbă

  © AFP 2019 / John MacDougall
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  555 0 0

  În Italia a avut loc un incident îngrozitor. Un autobuz se îndrepta către localitatea Tivoli, la 30 de km de Roma, când, la o curbă, căruţul în care se afla un bebeluș de numai două luni și jumătate a „zburat” afară.

  BUCUREŞTI, 3 aug — Sputnik. Căruţul în care se afla bebeluşul de numai două luni și jumătate al unei românce se afla lângă uşa autobuzului, iar într-o curbă, uşa autovehiculului s-a deschis brusc, iar căruţul a alunecat afară, potrivit ilmessaggero.it.

  Totul s-a întâmplat sub privirile înspăimântate ale mamei, o româncă de 29 de ani, şi ale pasagerilor. 

  Copilul a fost transportat urgent la spitalul San Giovanni Evangelista, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și echimoze la nivelul membrelor inferioare, necesitând 30 de zile de spitalizare. 

  Ulerior, bebeluşul a fost transferat la spitalul Gemeni din Roma, unde este încă spitalizat, iar în prezent viaţa sa nu se mai află în pericol. 

  A fost declanşată imediat o anchetă pentru a investiga problemele tehnice care au dus la deschiderea accidentală a ușii autobuzului. 

  De asemenea, se vor verifica documentele legate de mentenanţa autovehiculului, dar se va investiga şi dacă au fost respectate cerinţele legate de transportul în siguranţă al scaunelor cu rotile şi al cărucioarelor în autobuze, pentru a se vedea dacă acesta era bine ancorat la autovehicul.

  Tagurile:
  Cărucior, Copil, accident, Roma, Italia


  Știrile Zilei