20:16 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  90 0 0

  O moldoveancă a fost filmată în timp ce lovea o bătrână pe care trebuia, de fapt, să o îngrijească

  BUCUREȘTI, 31 aug — Sputnik. O moldoveancă a fost filmată în timp ce lovea o bătrână pe o îngrijea, anunță publicația Il Mattino di Padova.

  Badanda (femeia angajată pentru a avea grijă de bătrânii neputiincioși) lovea bătrâna cu palmele și pumnii în cap, o trăgea de păr atunci când aceasta refuza să mănânce. Bătrâna, în vârstă de 86 de ani, suferă de Alzheimer, era imobilizată și se afla într-un scaun cu rotile.

  Moldoveanca respectivă avea grijă de bătrânică în ultimii 10 ani și se bucura de încrederea familiei femei în vârstă, însă ceea ce au depistat rudele bătrânei a fost cu adevărat șocant.

  Unul dintre fiii bătrânei, care este stabilit cu traiul în Elveția, a observat în timpul ultimelor vizite la mama sa că pe corpul femeii erau mai multe vânătăi. El s-a adresat medicilor.

  Înregistrarea video în care se vede cum moldoveanca lovește de mai multe ori bătrână a fost făcută de un vecin.

  Carabinierii de la Prato della Valle au pornit o anchetă pe marginea acestui caz. În aceeași casă se află și fiul mai mare al bătrânei, care suferă de un handicap fizic și este imobilizat. El de asemenea stă într-un scaun cu rotile. Rudele femeii nu exclud că și el ar fi putut fi fictima femeii din Moldova.

  În baza înregistrării video, precum și a altor dovezi prezentate de carabineri, un tribunal i-a interzis moldovencei să se apropie de bătrână la o distanță mai mică de 100 de metri.

  Tagurile:
  violența, Badanta, Moldoveancă, Video, Italia


  Știrile Zilei