07:04 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Berlin

  Şocant! Rezervaţie de români plecaţi la muncă, descoperită în Germania!

  © Sputnik / Игорь Зарембо
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  374921

  Doi dintre aceştia au murit, iar cauza decesului este de-a dreptul incredibilă.

  BUCUREŞTI, 13 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. În Germania a fost găsită o adevărată rezervaţie de români, aflaţi la cules de sparanghel şi zmeură.

  Informaţiile din „rezervaţia de români din Bornheim" de lângă oraşul Bonn sunt de-a dreptul cutremurătoare. Acolo, românii trăiesc în barăci. Săptămâna trecută, un român care ar fi putut fi salvat, a decedat, vina purtând-o şefii nemţi.

  Unul din cei 700 de români a murit după ce şefii au refuzat să cheme salvarea. Omul le spusese că se simte rău.

  Fratele decedatului, aflat la faţa locului, a povestit că, din pricina faptului că nu se aflau în legalitate, lipsind contractele de muncă şi asigurarea medicală, germanii au tras de timp sperând că românul îşi va reveni, dar, pe măsură de minutele se scurgeau, starea omului se înrăutăţea, astfel că, în cele din urmă, şi-a găsit sfârşitul.

  În această săptămână se va face autopsia pentru a afla din ce cauză a decedat şi dacă ar mai fi putut fi salvat dacă salvarea ar fi fost chemată la timp, precizează stiridiaspora.ro.

  Bărbatul avea 43 de ani.

  Din câte se pare, în urmă cu trei săptămâni un alt român de 48 de ani ar fi murit. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu el.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei