10:32 20 Mai 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.94
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.68
  Berlin

  Cerințe pentru românii care vor să lucreze în Germania în vacanţa de vară

  © Sputnik / Игорь Зарембо
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  488 0 0

  AMOFM Bucureşti organizează o selecţie pentru studenţii români care vor să lucreze în Germania în vacanţa de vară. Care sunt condiţiile care trebuie îndeplinite.

  BUCUREŞTI, 25 ian – Sputnik, Doina Crainic. Studenţii români care doresc să lucreze în Germania în industria ospitalităţii în vacanţa de vară pot depune dosarele până pe 14 februarie 2019, în intervalul luni–joi, orele 9:30-15.30, şi vineri, între 9:30 şi 12:30, anunţă Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

  Pentru a participa la selecţie, studenţii trebuie să aibă vârsta între 18 şi 35 de ani, să urmeze cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, şi să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limba germană.

  În 2019 sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

  Studenţii care au domiciliul în Bucureşti ori sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest municipiu se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti în vederea înregistrării dosarelor.

  Pentru a afla informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, accesaţi această adresă

  Tagurile:
  Locuri de muncă, studenți, Români din Germania
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei