06:31 17 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Poliția din Londra

  Crimă la Londra: români loviţi intenţionat de o maşină, un mort. „Îmi este foarte frică”

  © AP Photo /
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  1930902

  În Londra, o maşină a lovit intenţionat doi români. Unul a murit, iar celălalt se află în spital cu răni grave. Criminalul se află încă în libertate.

  BUCUREŞTI, 12 mai – Sputnik, Doina Crainic. Doi bărbaţi români, unul de 32 de ani şi altul de 51 de ani, care se aflau pe High Road, în cartierul Leytonstone din estul Londrei, au fost loviţi intenţionat de o maşină. Incidentul a avut loc duminica trecută, pe 5 mai.

  La faţa locului au sosit imediat Poliţia şi ambulanţe. Bărbaţii au fost transportaţi urgent la spital, însă cel de 51 de ani, care se afla într-o stare critică, a murit, potrivit essexlive.news.

  Potrivit Poliţiei, românii au fost călcaţi intenţionat de maşină, în urma unei altercaţii care a avut loc în stradă.

  Bărbatul decedat este Constantin Sin și se afla de trei ani în Marea Britanie, unde muncea. Din banii câştigaţi, cea mai mare parte îi trimitea acasă la soția sa și la cei doi copii.

  Tânărul de 31 de ani a petrecut mai multe zile în spital, după care a fost externat. El a spus că se teme pentru viaţa sa.

  „Îmi este foarte frică. Acei oameni au vrut să ne omoare. Îmi este mai frică decât mi-a fost la acel moment. Nu îmi amintesc multe din acea noapte. Am fost în spital și încă nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, a spus bărbatul.

  Poliţia londoneză a arestat vineri, 10 mai, un bărbat de 56 de ani, suspectat că ar fi fost complice la crimă. Ancheta Poliţiei este în desfăşurare.

  Tematic

  Rezidenţa în UK post-Brexit – câţi români au depus cereri şi câte au fost aprobate
  Români din UK: o nouă taxă de plătit, în plus față de cea pentru aglomerație
  Românii din UK: nevoie disperată de muncitori români – oferte de muncă în acest sector
  Tagurile:
  Marea Britanie


  Știrile Zilei