16:29 20 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  31420

  29 de femei românce, cu vârste între 20 și 40 de ani, au fost salvate în urma unor raiduri efectuate de poliţia britanică. Mai multe persoane de naționalitate română, care făceau parte dintr-o reţea internaţională de trafic de carne vie, au fost arestate.

  BUCUREŞTI, 15 nov – Sputnik, Doina Crainic. 17 persoane de naționalitate română au fost artestate în Marea Britanie, în urma unei operațiuni a poliţiei care a vizat destructurarea unei rețele internaționale de trafic de carne vie, potrivit The Guardian, citat de stiridiaspora.ro.

  Poliţia britanică a efectuat raiduri în 16 orașe din Marea Britanie, fiind ajutată în această operațiune şi de Poliția Română. În total, 29 de femei românce, cu vârste între 20 și 40 de ani, victime ale traficului, au fost salvate și duse într-un loc de siguranță, a anunţat Poliţia Metropolitană.

  De asemenea, un alt bărbat care ar fi implicat în acest caz a fost arestat la Constanța. Operațiunile s-au desfășurat simultan în România și la Redbridge, Havering, Barking și Dagenham, Newham, Brentwood și Tower Hamlets din Marea Britanie.

  Persoanele reţinute, printre care sunt şi trei femei, au vârste cuprinse între 17 și 50 de ani, şi sunt suspectate de sclavie modernă, înlesnirea prostituției, de infracțiuni privind deținerea de droguri de clasă A și deținere ilegală de arme de foc.

  Tagurile:
  Londra

  Știrile Zilei

  • Grupul de Comunicare Strategică informează că, în ultimele 24 de ore, 1.231 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus şi alte 33 au murit, numărul total al deceselor ajungând la 4.435. Care este situaţia pe fiecare judeţ.

   55
  • Marea Britanie introduce noi măsuri drastice pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului, în contextul creşterii numărului de cazuri. Persoanele care încalcă regulile riscă o amendă uriaşă, de 10.000 de lire sterline.

   790
  • Город

   După un episod de vreme rece, meteorologii anunţă că, în următoarele zile, vremea se schimbă din nou. Astfel, vom avea parte iar de temperaturi de vară în ultima decadă a lunii septembrie. Unde va fi cel mai cald.

   167