17:12 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Cuțit - Imagine Simbol

  Crimă şocantă în Diaspora: româncă de 19 ani răpită, violată și ucisă

  CC BY 2.0 / Lwp Kommunikáció / Elárulva
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  36510

  O tânără româncă de 19 ani care locuia în Italia a fost luată forţat cu maşina de un italian, care a violat-o și ucis-o, cadavrul fiind apoi abandonat pe un câmp. Criminalul a fost condamnat abia după trei ani de la comiterea crimei oribile.

  BUCUREŞTI, 28 nov – Sputnik, Doina Crainic. Românca Mariana Szekeres, de 19 ani, care era stabilită în Italia, a fost răpită în noaptea de 30 aprilie 2016 de un italian, care a violat-o și ucis-o, abandonându-i apoi cadavrul pe un câmp, potrivit gazetaromaneasca.it.

  16 zile mai târziu, cadavrul tinerei a fost descoperit pe jumătate dezbrăcat și într-o avansată stare de descompunere. Trupul neînsuflețit zăcea pe un câmp de lângă Salerno.

  Ucigașul, Carmine Ferrante, un muncitor din localitatea Vietri sul Mare, a fost adus în fața justiției la 3 ani de la comiterea oribilei crime. Monstrul riscă 20 de ani de închisoare. Asasinul româncei a mai fost acuzat pentru o altă crimă, pentru uciderea unei tinere prostituate din Bulgaria.

  Trupul româncei a zăcut doi ani într-o morgă din Italia. Procurorii au cerut să nu fie încă înmormântată, pentru că nu reușiseră să identifice autorul crimei. În cele din urmă, trupul fetei a fost repatriat în România, unde a avut loc înmormântarea. Criminalul a fost identificat și arestat abia în februarie anul acesta.

  Tematic

  Tragedie în Diaspora, la picnic – trei copii rămaşi orfani
  Tragediile din Diaspora: modul şocant cum şi-a găsit sfârşitul la locul de muncă-proteste
  Tragedie cumplită în Diaspora: tânără ucisă de un carusel într-un parc de distracţii
  Tagurile:
  Româncă, Diaspora, Omor


  Știrile Zilei