02:31 08 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.57
 • RUB0.25
 • RON4.18
 • UAH0.69
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  821 0 0

  O tânără româncă a fost ucisă cu bestialitate de un bărbat de 59 de ani cu care locuia şi cu care avea o relaţie. Cadavrul ei a fost găsit într-un tomberon de către lucrătorii de la salubrizare.

  BUCUREŞTI, 19 feb – Sputnik, Doina Crainic. Tânăra româncă Alina Mocanu avea 34 de ani şi era mama unui băiat de 14 ani. Cadavrul ei a fost găsit luni dimineață într-un tomberon de către lucrătorii de la salubrizare, în timp ce goleau containerele de pe strada Móstoles, din municipalitatea La Sabatera de Moraira, Spania.

  Criminalul, un bărbat de 59 de ani, olandez, a fost arestat ieri. Acesta şi-a recunoscut crima.

  Trupul neînsufleţit al româncei era înfăşurat într-un cearceaf plin de sânge și era brăzdat de tăieturi ale unei arme albe, potrivit observator.tv. Femeia era tăiată în zona gâtului, dar şi pe antebrațe, ceea ce arată că a încercat să se ferească de atac.

  Românca obţinuse în iulie un ordin de restricţie împotriva individului, potrivit diarioinformacion.com. Femeia îl reclamase pe bărbat, după ce acesta fusese violent cu ea. Atunci, Alina s-a despărţit de individ, dar cei doi s-au împăcat recent şi s-au mutat împreună. Cei doi aveau o relaţie de peste doi ani.

  Tagurile:
  Româncă, Spania


  Știrile Zilei