11:52 10 August 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.60
 • RUB0.23
 • RON4.06
 • UAH0.60
  DIASPORĂ
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (346)
  21810

  Portalul meteo britanic The Weather Outlook a publicat prognoza pentru întreaga lună iulie în Marea Britanie. Românii care locuiesc în această ţară pot afla cât de mult vor creşte acolo temperaturile în luna lui cuptor şi în ce zone va ploua mai mult.

  BUCUREŞTI, 3 iul – Sputnik, Doina Crainic. Potrivit portalului meteo britanic theweatheroutlook.com, vremea în iulie va fi destul de schimbătoare în Marea Britanie, iar temperaturile vor fi apropiate sau uşor peste medie. De asemenea, precipitaţiile se anunţă a fi uşor peste medie.

  Iată cum va fi vremea în Marea Britanie în luna iulie:

  Intervalul 1/7 până la 7/7 – vreme schimbătoare şi destul de răcoroasă în majoritatea regiunilor

  Se aşteaptă o vreme schimbătoare pe parcursul primei săptămâni. La începutul intervalului, în toate regiunile vor fi averse sau ploi de mai lungă durată și vânt pe alocuri. Totuşi, vor fi și perioade uscate și însorite. Treptat, riscul de ploaie va fi mai accentuat în zonele de nord și vest. Temperaturile se vor situa frecvent sub medie în mare parte a țării, dar va fi mai cald în sud și est.

  Intervalul 8/7 – 14/7 – vreme mai stabilă în sud

  În jumătatea sudică a Marii Britanii va fi în mare parte vreme uscată. În nord și în special în nord-vest, vremea rămâne mai instabilă, cu averse sau ploi de mai lungă durată. Uneori, riscul de ploaie s-ar putea răspândi spre sud şi apoi în toate regiunile. În regiunile sudice și centrale vor fi câteva zile călduroase, dar în general temperaturile vor fi mai scăzute în nord, menţinându-se apropiate de media sezonieră.

  Intervalul 15/7 – 31/7 – perioade de instabilitate

  Vremea va fi predominant instabilă, cu probabilitatea de ploi abundente și furtuni. Totuşi, sunt posibile și perioade mai uscate și foarte calde, în special în sud și est. Temperaturile vor fi ușor peste media sezonieră în general, dar se aşteaptă variații semnificative, pe măsură ce aerul continental cald și umed va pătrunde în Marea Britanie.

  Тема:
  Prognoza meteo (346)

  Tematic

  Nouă avertizare meteo: cod portocaliu – unde va fi caniculă
  Avertizare meteo: caniculă şi cod galben de vreme severă – cele mai afectate zone
  Avertizări meteo: vijelii, grindină, caniculă – cod portocaliu în jumătate din ţară
  Tagurile:
  Meteo, Londra, Marea Britanie


  Știrile Zilei