04:19 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  DNA

  Exploziv! Şeful DNA Ploieşti nu neagă înregistrările!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  DNA
  Sa primesc un link scurt
  11620

  Lucian Onea declară că vocea care se aude poate să fie a lui. Cutremur în DNA

  BUCUREŞTI, 12 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Declaraţie şoc a procurorului şef al DNA Ploieşti, ieşit astăzi în conferinţă de presă, după dezvăluirile fostului deputat Vlad Cosma.

  Deşi susţine că procurorii nu au falsificat probe şi că toată povestea este numai un şantaj al familiei Cosma la adresa sa şi a altor procurori din Ploieşti, Onea nu a negat autenticitatea înregistrărilor care îl incriminează.

  Mai mult, acesta nu exclude posibilitatea ca vocea să fie chiar a lui.

  „Posibil să fie vocea mea. Sunt înregistrări prezentate în mod trunchiat. O să se facă verificări şi vedem dacă sunt sau nu probleme. Noi am solicitat chiar astăzi să se facă verificări de către Inspecţia Judiciară, pentru că reputaţia nostră este în joc", a declarat Onea, citat de ştiri pe surse.ro

  Acesta a negat cu putere acuzaţiile potrivit cărora i-ar fi cerut lui Cosma să modifice anumite documente şi spune că totul nu este decât un tertip al fostului politician prin care acesta vrea să influenţeze justiţia.

  „În dosarele noastre, probele sunt depuse de inculpaţi sau de alte părţi. Pot să vă spun că acel înscris olograf şi acele tabele au fost depuse la dosar de inculpatul Vlad Cosma. Tot ce s-a prezentat e o variantă denaturată, personală, făcută de Vlad Cosma, care speră ca până la termenul din 19 februarie să influenţeze", a adăugat Onea.

  Reamintim că fostul deputat Vlad Cosma a dezvăluit, într-o serie de înregistrări prezentate la Antena 3, că şefii DNA Ploieşti, în frunte cu procurorul şef Lucian Onea şi cu procurorul Mircea Negulescu fabricau dosare împotriva lui Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi a familiei Cosma.

  Tematic

  Cunoscut politolog: Asasinatele în puşcărie - „modul de lucru al DNA şi Kovesi"
  Dezastru pentru Kovesi și "unitatea de elită", făcute praf - e gata!
  Tagurile:
  înregistrări, fabricare dosare, acuză, reacție, DNA Ploiești, Lucian Onea, Vlad Cosma, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei