21:05 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Laura Codruța Kovesi

  Ultima oră: Laura Kovesi răspunde acuzațiilor și Antenei 3!

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  DNA
  Sa primesc un link scurt
  Laura Codruța Kövesi (140)
  247917

  Laura Kovesi a vorbit de "presiuni sau activități de imixtiune în activitatea vreunui procuror", dar și de informația privind un posibil premier

  BUCUREȘTI, 13 feb — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Temuta șefă a DNA s-a decis să trimită o replică la declarațiile incriminante făcute fosta ei colaboratoare, Mihaiela Iorga Moraru. Multe din aceste declarații au fost fpcute la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

  În acest context, Laura Kovesi s-a decis să răapundă la solicitarea jurnaliștilor lui Mihai Gâdea. Concisă ca de obicei, Laura Kovesi a transmis Antenei 3 o explicație scrisă, pe care o reproducem/

  Kovesi, răspuns
  Kovesi, răspuns

  "Nu a existat nicio discuţie cu vreun procuror din cadrul DNA sau cu procurorul Iorga Moraru Mihaiela referitoare la vreun dosar privind un ministru care putea sa ajungă premier. Nu am făcut niciodată presiuni sau activități de imixtiune în activitatea vreunui procuror", a declarat Laura Kovesi.

  În privința alor afirmații și acuzații "făcute de persoane inculpate" în dosare DNA, șefa DNA nu a dorit să dea vreo replică sau explicație.

  "Altor afirmaţii făcute de diferite persoane inculpate în dosare penale ale DNA, îmi rezerv dreptul de a nu le da replică.", a transmis Laura Kovesi postului Antena 3.

  Тема:
  Laura Codruța Kövesi (140)

  Tematic

  Exploziv! Şeful DNA Ploieşti nu neagă înregistrările!
  Cunoscut politolog: Asasinatele în puşcărie - „modul de lucru al DNA şi Kovesi"
  Ciutacu o pune la punct pe Kovesi, provocare directă pentru șefa DNA!
  Bodu: „Replica DNA la înregistrările lui Cosma compromite DNA"
  Tagurile:
  acuze, răspuns, Antena 3, Laura Kovesi, Mihai Gâdea, România


  Știrile Zilei