04:48 14 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.16
 • USD17.03
 • RUB0.25
 • RON4.11
 • UAH0.61
  Servicii

  Se prăbuşeşte sistemul construit de Florian Coldea?

  © Photo: Facebook / SRI - Serviciul Român de Informații
  DNA
  Sa primesc un link scurt
  51531

  Concluzii interesante ale unui fost ofiţer DIE, care arată legăturile dintre generalul SRI şi ambasadorul SUA la Bucureşti

  BUCUREŞTI, 16 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. „Dispariţia" generalului SRI Florian Codea nu a rămas fără urmări, susţine, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, fostul ofiţer DIE Silvian Ionescu. Acesta prezintă o serie de „efecte" extrem de interesante, care, însă, îl dezavantajează net pe ambasadorul SUA la Bucureşti, vocalul Hans Klemm.

  „Crede LCK (Laura Codruţa Kovesi — n.a.) că nu se vede de la o poştă că, de îndată ce a dispărut Coldea, a devenit şi ea angelică? Că Hans Klemm tace ca melcul de la acelaşi moment", a scris Ionescu.

  Efectele nu se opresc aici, ci tot dispariţia lui Coldea ar fi de vină şi pentru lipsa vizitelor făcute de adjuncţii FBI, care îl băteau pe umăr pe generalul român — „ei înşişi au dat-o-n bară cu sprijinul pentru madam Clinton şi numai de noi nu mai au timp".

  Ionescu nu crede nici în „inocenţa" lui Iohannis care afirmase în conferinţa de presă de ieri că nu a citit stenogramele din ultimele zile. 

  „Sau că Iohannis n-a citit", a menţionat Ionescu.

  Reamintim că ieri a avut loc conferinţa de presă susţinută de preşedintele României, Klaus Iohannis, în care nu a răspuns nici unei întrebări şi a jucat cartea „inocenţei" sau a evitării răspunsului. Ceea ce e tot cam pe acolo…

  Tematic

  Război declarat temutului Coldea: "Mi-ai atacat copiii, m-ai numit trădător"
  Lovitură de teatru: se închide ancheta "Coldea - Kovesi - Oprea"
  Tagurile:
  devoalare, legătură, Florian Codea, Silvian Ionescu, Laura Codruța Kovesi, Hans Klemm, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei