12:53 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Laura Kovesi

  Declarație bizară: „Laura Codruţa Kovesi a murit şi nu ştie"

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  DNA
  Sa primesc un link scurt
  Laura Codruța Kövesi (140)
  44730

  DNA nu mai are credibilitate. Pentru Iohannis va fi un dezastru. Ne apropiem de anarhie.

  BUCUREŞTI, 23 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Sistemul se prăbuşeşte şi ţipă din toţi bojocii. Aceasta este concluzia politologului Gelu Vişan, care scrie, pe pagina sa de Facebook, că mulţi din cei care sunt acum formatori de opinie şi pe care îi vedem aproape seară de seară pe micul ecran riscă să moară de foame.

  „Gândiţi-vă ce tragedie pe Liiceanu, Cristian Tudor Popescu, Ciocăzanu, Cartianu, Negrea şi toată trupa de lingăi (…) Ei depind de Zeiţa Neîntinată şi de Sistem", a scris Vişan.
  Numai că, mai spune politologul, „Zeiţa" s-a maculat, fiindcă ministrul Justiţiei „i-a arătat adevărata faţă plină de mizerii".

  Interesant este un alt aspect. Şi anume: nu mai contează dacă va fi sau nu revocată din funcţie de Klaus Iohannis. Şi aceasta deoarece DNA-ul, împreună cu șefa sa, se tot afundă şi îşi pierd credibilitatea.

  „Laura Codruţa Kovesi, vorba lui Portocală, a murit şi nu ştie. Fiecare zi care trece, cu chichiţe şi apărări, o îngroapă pe Laura Codruţa Kovesi mai mult şi cu ea cu tot, DNA (…)", precizează politologul.

  O dată pornit tăvălugul, următoarea ţintă este chiar preşedintele Klaus Iohannis, pentru care tot ce se va întâmpla „va fi dezastru", pentru că neîncrederea în justiţie este „enormă".

  „Aşa cum am mai spus, este doar un pas până la anarhie. Oamenii nu mai au încredere în procurori şi judecători şi va fi doar un pas până la a-şi face singuri dreptate. Kovesi, Portocală, Onea, Uncheşelu, Man şi alţii, morţi vii ai unei justiţii intrată în cangrenă", a explicat Vişan.

  Тема:
  Laura Codruța Kövesi (140)

  Tematic

  "Revoluție DNA" pe pagina lui Cioloș: "Blocate instituțiile cu mașini, buldozere..."
  Exploziv! Revocarea Laurei Codruţa Kovesi este ireversibilă!
  Tagurile:
  anarhie, prăbușire, sistem, Apropiere, Presedinție, DNA, Gelu Vişan, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei