19:53 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Economie
  Sa primesc un link scurt
  10213

  O discuție în privată între doi înalți oficiali europeni, europarlamentarul Laurenţiu Rebega şi comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan, dezvăluie o strategie secretă prin care banii fermierilor vor fi folosiți, la cerea lui George Soros, pentru un scop extrem de controversat ce amenință să declanșeze un scandal european de proporții.

  BUCUREŞTI, 7 sept — Sputnik. Europarlamentarul Laurenţiu Rebega a avut o discuţie între patru ochi cu Phil Hogan, comisarul European pentru Agricultură, în care acesta i-a dezvăluit politicianului român că UE nu mai are bani pentru fermieri, scrie agroinfo.ro.

  Vicepreşedintele grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţilor, Laurenţiu Rebega, l-a întrebat pe Phil Hogan de ce numai sunt bani pentru fermieri.

  "Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi — dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc în altă direcţie", a declarat Rebega.

  Acesta afirmă că miliardarul George Soros a venit în Parlamentul European pe 30 iunie și a dat sfaturi politicienilor să găsească soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de coeziune.

  Sunt necesari în jur de 30 de miliarde de euro pentru crearea unor condiții optime pentru emigranți.

  Phil Hogan i-a mai spus ceva extrem de grav lui Laurenţiu Rebega. Urmează o perioadă foarte grea, Agricultura nu va mai primi bani pentru niciun sector pe care le are în deficit.

  Controversatul filantrop George Soros a mai spus că în următorii cinci ani, statele membre UE ar trebui să cheltuiască 200 de miliarde de euro pentru primirea și integrarea refugiaților.

  Tematic

  Revoltător: fonduri europene pentru supravegherea românilor de către SRI
  Tagurile:
  Fonduri europene, România, Agricultura, George Soros, Laurenţiu Rebega, Laurenţiu Rebega, România, Uniunea Europeană

  Știrile Zilei