16:40 19 Martie 2018
Chişinău-6°C
În direct
  Brokerul fugar, Cristian Sima

  Broker: vine o criză puternică. Ce vor păți parlamentarii români

  © Facebook / Cristian Sima
  Economie
  Sa primesc un link scurt
  43934

  În 2007, brokerul Cristian Sima avertiza clasa politica de la București ca va veni o criză gravă la nivel mondial, iar acum afirmă că guvernul PSD, deși vrea să facă un Fond Suveran de Investiţii şi Dezvoltare, se va confrunta cu o situație catastrofală.

  BUCUREȘTI, 30 mart — Sputnik. Ce bani vor intra în Fondul Suveran de Investiții și Dezvoltare, se întreabă brokerul Cristian Sima într-un interviu pentru Romania Libera.

  Cristian Sima este de părere că guvernul PSD nu va realiza nimic din ce și-a propus pentru că peste șase luni economia globala se va confrunta cu o criza fără precedent în istorie.

  „Nu vor face nimic. Peste șase luni, nu vor mai avea bani nici să-şi plătească propriile salarii la Parlament. Dacă vine o criză puternică, mai ales din Asia, falimente bancare în China, cu o prăbușirea burselor în Americă. Toate bursele sunt la maximele din toate timpurile", a declarat brokerul.

  Acesta menționează că din 2009 până acum, bursele au crescut și cu 300%, ceea ce este enorm. Toată euforia se termină, însă nu se știe exact dacă anul acesta sau anul viitor. Cristian Sima a avertizat clasa politica, încă din 2007, cu privire la prăbușirea economică din 2008.

   

  Tematic

  Criză fără precedent: România limitează consumul de energie electrică
  Tagurile:
  Fondul Suveran de Investiții și Dezvoltare, PSD, Cristian Sima
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei