11:09 24 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Rețeau de magazine Tesco din Londra

  Cunoscut brand românesc, pe rafturile supermarketurilor din Marea Britanie

  CC BY 2.0 / Edinburgh Greens / Tesco Express
  Economie
  Sa primesc un link scurt
  283 0 0

  Un brand românesc de prestigiu a ajuns în magazinele Tesco din Marea Britanie, cea mai mare companie de desfacere cu amănuntul din Regat. Mai mult, brandul este prezent în mai mult de 12 ţări

  BUCUREŞTI, 20 nov — Sputnik. Brandul românesc AQUA Carpatica, creat de antreprenorul Jean Valvis, a intrat, din noiembrie, în magazinele Tesco din Marea Britanie.

  În acest moment, AQUA Carpatica este prezent deja în peste 700 de magazine din Marea Britanie şi Irlanda, inclusiv în Harrods, potrivit Ziarul Românesc UK. În plus, brandul este prezent în mai mult de 12 ţări.

  „Suntem la început de drum, iar obiectivul nostru este de a construi sănătos o poziţionare de brand premium care să ne aşeze alături de cele mai mari branduri de apă minerală din lume şi să ne creştem distribuţia numerică", a declarat, pentru Ziarul Financiar, Luminiţa Boştinaru, international marketing manager al AQUA Carpatica.

  Potrivit reprezentanţilor AQUA Carpatica, Tesco este cea mai mare companie de desfacere cu amănuntul din Marea Britanie, având 3.500 de magazine, şi realizează aproape 30% din vânzările de apă minerală din această ţară.

  Tagurile:
  brand, românesc, Marea Britanie
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei