04:06 26 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Economie
  Sa primesc un link scurt
  Facebook (52)
  111 0 0

  O platformă de socializare aduce oamenilor de afaceri mai mulți clienți potențiali decât populația țării pe teritoriul căreia activează aceștia.

  BUCUREȘTI, 14 iun — Sputnik, Daniel George Nistor. Companiile din România sunt conectate la nivel global, prin intermediul rețelei Facebook, la un număr de persoane de trei ori mai mare decât populația țării, cifrată la circa 20 milioane de locuitori.

  "Sunt 65 milioane de oameni care sunt conectaţi la afacerile din România", a declarat Andrew Weld-Moore, head of digital business pentru Europa Centrală şi de Est la Facebook, citat de ZF.ro.

  El a oferit mai multe exemple de companii care s-au extins pe plan global folosindu-se de Facebook şi de capacitatea platformei de a livra mesajele către audienţe selectate la nivel de oraşe şi de domenii de interes.

  Pe de altă parte şi 70% din oamenii din România care au cont pe Facebook sunt expuşi la cel puţin o companie dintr-o altă ţară, a spus el. Un exemplu sunt de exemplu persoanele care citesc ştiri şi urmăresc un publisher dintr-o altă ţară.

  "Cu Facebook te conectezi la oamenii potriviţi şi duci afacerea în faţa unei audienţe globale", a pledat Weld-Moore.

  La nivel global există 70 milioane de conturi Facebook deschise de companii şi 25 milioane de conturi business pe Instragram — reţeaua socială concentrată pe imagini deţinută de gigantul american.

  Facebook are, la nivel mondial, peste 2,2 miliarde de utlizatori activi. A realizat anul trecut venituri de 40 miliarde de dolari și un profit net de 15 miliarde de dolari.

  Тема:
  Facebook (52)

  Tematic

  Din cauza cenzurii pe Facebook, românii migrează spre rusescul VKontakte
  Messenger Facebook a avut azi mai multe probleme de funcționare
  Franța vrea să interzică adolescenților sub 16 ani să folosească Facebook
  Facebook va angaja cenzori care vor filtra „știrile false”
  Funcție secretă introdusă de Facebook în cinstea lui Harry Potter
  (VIDEO) Facebook anunţă noua tehnologie: scrierea cu gândul şi auzul prin piele
  Declarație șoc: următorul Facebook va veni din România
  Tagurile:
  conectare la afaceri, persoane, companii, Facebook, România


  Știrile Zilei