07:31 20 Februarie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.13
 • RUB0.26
 • RON4.07
 • UAH0.63
  Afaceri

  Italia și Rusia vor cuceri împreună piețele din țările terțe

  CC0 / Pixabay / rawpixel
  Economie
  Sa primesc un link scurt
  16730

  Italia și Rusia își vor uni eforturile pentru cucerirea piețelor din statele terțe.

  BUCUREȘTI, 18 dec – Sputnik. Rusia și Italia au convenit asupra unificării competențelor în mai multe domenii pentru activitatea în statele terțe, a anunțat ministrul rus al Industriei și Comerțului, Denis Manturov în urma vizitei pe care a efectuat-o în Italia, unde a avut o întrevedere cu prim-ministrul Giuseppe Conte și a participat la ședința consiliului ruso-italian pentru cooperarea economică, industrială și valutar-financiară.

  Întrevederea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu prim-ministrul Italiei, Giuseppe Conte
  © Sputnik / Сергей Гунеев

  “În principiu, am convenit asupra desfășurării activităților pe piețe terțe luând în considerație competențele de care dispunem. E vorba de competențe legate de infrastructură, finanțe și industrie. Considerăm că pornind de la experiența altor state, mai bine să câștigi cu un deștept decât să pierzi cu un prost. Iată de ce noi pledăm pentru o cooperare cu prietenii, prin intelect, tehnologii, forțe, pentru intra pe piațele statelor terțe”, a spus Manturov.

  De asemenea, Manturov a spus că autoritățile italiene, în primul rând în persoana premierului Italiei, își propune anularea cât mai rapidă a sancțiunilor împotriva Rusiei.

  Tagurile:
  Italia, Rusia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei