21:47 12 August 2020
În direct
 • EUR19.51
 • USD16.55
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  Economie
  Sa primesc un link scurt
  24215

  Realizatorul tv Radu Banciu a vorbit, în cadrul emisiunii sale ”Lumea lui Banciu”, despre felul în care se împrumută statul român pentru a putea plăti pensiile și salariile mărite.

  BUCUREȘTI, 7 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Omul de televiziune, cunoscut pentru replicile sale categorice, a precizat că populația nu știe cât se împrumută România, pentru că autoritățile nu prezintă cifrele exacte.

  În opinia sa, nu merge bine în România că se vorbește în campanie de salarii și pensii mărite. Banciu a declarat că nu e bine să crească salariul la stat în România și nici să crească pensiile, atâta timp cât țara nu merge în nici o direcție.

  Realizatorul tv a lansat și un atac la adresa pensionarilor, afirmând că nu e treaba ”ta, de pensionar la 84 de ani să-ți pui problema așa , că tu ai alte griji”.

  ”E de rău, mai bine e să ți se taie pensia și salariul. Ăla ar fi un început de posibilă speranță!”, a explicat Banciu

  Acesta a adăugat că această rectificare, dacă va fi pe minus sau dacă se vor tăia serios bani, e foarte bună, fiindcă românul știe să strângă cureaua.

  ”Noi așa trebuie să trăim, cu cuțitul la os, de pe o zi pe alta, să vedem cum îi catalogăm pe politicieni atunci” a încheiat omul de televiziune.  Știrile Zilei