20:30 18 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.65
 • RUB0.28
 • RON4.18
 • UAH0.68
  Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ va pichetează Ministerul Muncii

  Jignitor! Profesorii, batjocoriţi atât de Guvern, cât şi de propriul sindicat

  © Sputnik / Georgiana Arsene
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  166930

  Sunt singurii salariaţi care nu îşi primesc banii în avans. Sindicaliştii cer rezolvare, în ciuda faptului că nu mai e timp.

  BUCUREŞTI, 4 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Lovitură crâncenă pentru bugetarii din învăţământ, care nu vor avea ce pune pe masă de Sărbători. Şi aceasta, fiindcă nu îşi vor primi salariile înainte de Paști, ca şi ceilalţi bugetari.

  Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, care a demonstrat în repetate rânduri că nu îşi susţine membrii şi că este doar o coadă de topor, a ieşit azi cu un comunicat de presă, chipurile belicos, dar care nu foloseşte la absolut nimic, poate doar la imaginea FSLI.

  Aşa că reprezentanţii FSLI cer Executivului să rezolve problema. De parcă i-ar asculta cineva.

  „În aceste condiţii, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ solicită Executivului să aplice toate măsurile de care dispune pentru a rezolva problema apărută în cazul angajaţilor din sistemul de învăţământ, astfel încât aceştia să nu fie discriminaţi în comparaţie cu alte categorii bugetare", au precizat sindicaliştii, pe pagina lor de Facebook.

  De ce este inutil acest demers? Pentru că mâine e joi şi poimâine vineri, zi liberă. Luni este iarăşi zi liberă, deci dragi profesori, educatori şi personal auxiliar, gândiţi de două ori înainte să mai plătiţi cotizaţia la sindicat. Că bani oricum nu veţi vedea bani de Paște…

  Tematic

  „Profesorii refuză monitorizarea audio-video în sălile de curs"- acuze grave
  Alertă! Trebuie urgent protecţie pentru elevi şi profesori în şcoli
  Ministerul Educaţiei sancţionează profesorii. S-a dat circulară la inspectorate
  Tagurile:
  batjocură, profesori, guvern, sindicate, România


  Știrile Zilei