00:32 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Dan MV Chitic

  Acuzaţii grave: „Ministerul (anti) Educaţiei se transformă în agent al pro-anormalităţii!”

  © Photo: Facebook / Dan MV Chitic
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  71420

  Replica îi aparţine avocatului Dan Chitic care susţine că începe să fie convins că Partidul Social Democrat a boicotat referendumul pentru familie.

  BUCUREŞTI, 19 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Avocatul spune că motivul pentru care el a ajuns la concluzia că social democraţii nu doreau este acela referitor la apariţia unor ştiri conform cărora organizatorul referendumului avea deja pregătite, încă de acum câteva luni, Legi pentru parteneriatul civil, dar şi Strategii Naţionale de (re)educare parentală.

  „Deloc întâmplător, Ministerul (anti)Educaţiei condus de PSD se transformă în agent al antitradiţiei şi al pro-anormalităţii”, a scris Chitic pe pagina sa de Facebook, argumentând că modelul familiei naturale (mamă, tată şi copii) nu trebuie să le mai fie prezentat noilor generaţii ca fiind modelul ideal, care poate general cel mai înalt grad de relaţionare interpersonală, potrivit paginii patru din Strategie Naţională de educaţie parentală.

  Părinţii, potrivit aceleiaşi Strategii, vor trebui să renunţe la mentalităţile conservatoare, mai ales că, la nivelul percepţiei largi, în accepţiunea conservatoare, respectarea legilor morale produce efecte pozitive, iar nerespectarea lor, efecte negative.

  Potrivit documentului menţionat, la pagina 3 se precizează că valorile transmise în mod tradiţional, în interiorul familiei, „trebuie revizuite şi înlocuite, putând fi perimate în contextul actual”, iar în opinia multoira, printre aceste valori se numără şi cele legate de viziunea existenţial-creştină.

  Reamintim că Asociaţia ACCEPT şi Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării derulează deja un program de instruire a formatorilor în educaţia de gen, iar profesorii sunt ademeniţi cu cazare, trei mese pe zi şi transport gratuit să vină la aceste cursuri. 

  Tematic

  Problemele din învăţământ, rezolvate la Sfântul Aşteaptă – ce spune Rovana Plumb
  Profesorii, ademeniţi cu cazare şi masă ca să devină formatori în egalitatea de gen
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei