03:15 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  70 0 0

  În capitala Moldovei a fost deja lansat proiectul „Împreună suntem fotbal în grădiniţe” – Federaţia oferă sprijin unităţilor de învăţământ preşcolar care vor să participe la proiect.

  BUCUREŞTI, 9 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Nu e glumă: Federaţia Română de Fotbal a lansat un proiect prin care susţine practicarea fotbalului la o vârstă cât mai fragedă, astfel că grădiniţele care vor implementa în orarul copiilor cel puţin o oră de fotbal pe săptămână vor primi sprijin din partea Federaţiei.

  Informaţia a fost făcută publică de Federaţia Română de Fotbal care a lansat deja acest proiect în Iaşi.

  Cum se va asigura acest sprijin din partea FRR?

  Potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina de internet a Federaţiei Române de Fotbal, aceasta va asigura grădiniţelor care fac parte din proiect echipament, mini-porţi mobile, mingi şi elemente necesare pentru delimitarea suprafeţei de joc.

  Ieri, Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, alături de Inspectoratul Școlar Județean Iași a prezentat inițiativa dedicată preșcolarilor.

  Mâine, la Sala Polivalentă din Iași, începând cu ora 10:00, preșcolarii, băieți și fete, sunt așteptați să se joace cu mingea sub privirile foștilor internaționali Lucian Sănmărtean și Laurențiu Roșu. Copiii vor avea la dispoziție 6 ateliere unde vor efectua diferite exerciții distractive cu mingea, dar vor avea parte și de alte surprize. Toți cei prezenți vor fi premiați de Federația Română de Fotbal.

  Iniţiativa FRF este admirabilă, mai ales că nu face doar ceea ce spuneau înţelepţii latini, adică să asigure o minte sănătoasă într-un corp sănătos, ci îşi arată şi adevăratul potenţial.

  Tematic

  Campionatul de fotbal din Rusia, surpriza mondială a anului - ce spun românii
  Rasismul suporterilor români, taxat de UEFA. Mesajul de la meciul România-Serbia
  Putin a răspuns invitației de a juca fotbal
  Tagurile:
  Grădinițe, Fotbal, Proiect, FRF


  Știrile Zilei