01:07 16 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.58
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Ecaterina Andronescu

  Expert: „Andronescu, din nou la Educaţie? Păi ce, mai e ceva de îngropat?”

  © Photo: Facebook Ecaterina Andronescu
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  232 0 0

  Reacţia lui Ştefan Vlaston vine după cea s-a anunţat că Ecaterina Andronescu  fost propusă ministru al Învăţământului – reacţii în online.

  BUCUREŞTI, 13 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Fierbere în mediul online, acolo unde, o dată cu apariţia informaţiei că Ecaterina Andronescu a fost propusă – din nou – ministru al Educaţiei.

  La momentul de faţă, situaţia de la Ministerul Educaţiei Naţionale nu este deloc una roz, având în vedere că de mai bine de o lună acolo se află un interimar, în persoana Rovanei Plumb, care ocupă fotoliul de ministru al învăţământului după ce Valentin Popa a demisionat.

  Ştefan Vlaston, preşedintele Asociaţiei „EduCer” a reacţionat dur la aflarea veştii.

  „Andronescu, din nou la Educaţie? Păi ce, mai e ceva de îngropat la Educaţie?”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook

  Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ preuniversitar este de altă părere, mai ales că a atras de mult atenţia asupra necesităţii numirii unui ministru „plin” la MEN.

  „Se pare, într-un final, că vom avea un ministru la MEN., doamna Ecaterina Andronescu, Aşadar, reluăm ce ne propusesem”, a precizat Cristache

  Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu nu vede cu ochi buni propunerea Ecaterinei Andronescu pentru funcţia de ministru al învăţământului. El spune că aceasta va fi surprinsă „că nu e nimic de distrus” deoarece „colegii ei au fost mai vrednici”.

  „Dar poate fi mândră în continuare că ea e pioniera demolării. Ea a bătut primul ţăruş în creierii sistemului de educaţie”, a explicat Lăzăroiu.

  Menţionăm că nu este pentru prima dată, de la demisia lui Popa din fruntea Ministerului, când numele Ecaterinei Andronescu este vehiculat pentru această funcţie. Despre acest subiect, Sputnik a scris la momentul respectiv

  Tematic

  O adevărată conspirație contra Ecaterinei Andronescu, dezvăluită de "omul SRI"
  Scandalul Andronescu: Cristoiu, comentariu șoc - "Iohannis a dat semnal, instigă!"
  De ce acceptă Ecaterina Andronescu să fie „ministrul de rezervă” al Guvernului?
  Fost consilier prezidenţial, palmă pentru Andronescu: „Mi-am amintit scena asta"
  Andronescu nu crede în dezastrul din educaţie: „Datele nu sunt bine gestionate”


  Știrile Zilei