01:56 22 Mai 2019
În direct
 • EUR20.02
 • USD17.96
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.69
  Ecaterina Andronescu

  Directorii din județul Buzău, față în față cu Andronescu – motivul întâlnirii

  © Photo: Facebook Ecaterina Andronescu
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  124310

  Profesorul Florina Stoian, inspector școlar general, a explicat de ce vine ministrul Educației Naționale la Buzău și care sunt principalele puncte pe oordinea de zi.

  BUCUREȘTI, 21 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Mâine, ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, va fi prezentă la Buzău, acolo unde se va întâlni atât cu oficialitățile locale, dar și cu directorii, atât cei generali, cât și adjuncții tuturor unităților de învățământ din județ.

  Florina Stoian, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Buyău a explicat, pentru Sputnik, care sunt motivele acestei viyite.

  Aceasta a precizat că Ecaterina Andronescu este invitată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, care ajută mult școlile – ”se bucură de ajutor material”.

  ”Domnul primar vrea să revoluționeze, ca la Brașov, învățământul tehnic și dual. Vrea să facă dotări pentru laboratoare, pentru practica elevilor și să atragă elevii. E cerere mare pe piața muncii de muncitori calificați”, a explicat profesorul Florina Stoian.

  Inspectorul școlar general al Buzăului a precizat că ministrul Educației Naționale se va întâlni cu toți directorii unităților școlare din județ, inclusiv cu adjuncții și că, dincolo de subiectele pe care aceștia le vor pune pe tapet, demnitarul are propriile sale teme pe care le va comunica.

  Revenim cu detalii.

  Tagurile:
  Buzău, Ecaterina Andronescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei