00:22 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Ecaterina Andronescu

  Ecaterina Andronescu, promisiuni mari la Buzău – primarul municipiului spune tot - VIDEO

  © Photo: Facebook / Roxana Bugică
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  524 0 0

  Ministerul Educației Naționale a promis municipalității sprijin în ducerea la capăt a proiectelor propuse.

  BUCUREȘTI, 24 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Așa cum Sputnik anunța deja de joi, vineri, ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu a participat la o ședință cu toți directorii – generali și adjuncți – din județul Buzău, dar s-a și întâlnit cu oficialitățile locale.

  Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, spune că Ecaterina Andronescu a fost informată cu privire la problemele existente la nivelul municipiului Buzău în ceea ce privește educația. Mai mult, edilul a explicat că, din punctul său de vedere, una din marile probleme este aceea că, la nivel local, învățământul este centrat mai mult pe profesor și nu pe elev.

  ”În același timp, am povestit despre acest model extraordinar care ni s-a părut a fi cel de învățământ dual, școală profesională de la școala germană Kronstadt de la Brașov. Mi-a dat dreptate și ne va sprijini, începând cu 2020, un proiect deosebit și la Buzău”, a explicat Toma

  Acesta a adăugat că trebuie să existe o cooperare între mediul de afaceri, Ministerul Educației Naționale și Primăria Municipiului Buzău.

  De asemenea, trebuie să existe mai mulți copii în liceele tehnologice. În acest sens, trebuie aduși cât mai mulți copii de la școală care trebuie instruiți atât în aceste școli duale, dar și în învățământul tehnic, astfel încât să poată răspunde solicitărilor foarte mari ale agenților economici din județ.

  ”Doamna ministru ne va sprijini în toate proiectele pe care le-am susținut aici legat de această dezvoltare pe care ne-o dorim”, a declarat Constantin Toma.

  Tematic

  Atac dur la ministrul Educaţiei: „Doamna Andronescu, vă rog, opriţi-vă!”
  Andronescu: Profesorii din preuniversitar să fie evaluaţi din 10 în 10 ani
  Profesorii vor reacţiona! Ecaterina Andronescu anunţă schimbări majore
  Ecaterina Andronescu, anunţ de ultimă oră – decizia e definitivă!
  Directorii din județul Buzău, față în față cu Andronescu – motivul întâlnirii
  Tagurile:
  Buzău, Ecaterina Andronescu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei