18:21 13 August 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD16.61
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  Rezultate simulare BAC 2019 (45)
  819101

  Mâine, elevii de liceu susțin ultimul examen din cadrul sesiunii de simulare Bac 2019 – proba E).d) – proba scrisă la alegere a profilului și specializării.

  BUCUREȘTI, 20 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Zi de foc pentru elevii claselor a XII-a fiindcă mâine, începând cu ora 9.00, vor susține proba scrisă la alegere, în funcție și profil și specializare.

  Trebuie specificat că această probă este numai pentru elevii claselor a XII-a.

  Elevii care vor susține mâine proba la Biologie Vegetală și Animală sau Anatomie și Fiziologie Umană, Genetică și Ecologie Umană trebuie să știe că vor avea de rezolvat trei subiecte.

  Baremul de corectare este același ca și anul trecut. Astfel, vorbim despre faptul că toate subiectele sunt obligatorii și că se acordă zece puncte din oficiu. Totuși, sunt câteva elemente specifice de notare pentru Biologie, respectiv Anatomie.

  Trebuie precizat că, în modele de subiecte de anul trecut, pentru Biologie, se specifică faptul că se punctează oricare altă modalitate de rezolvare a cerințelor, că nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele prezentate explicit în barem și nu se acordă fracțiuni de punct. Nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la 10.

  Baremul pentru Anatomie este mai simplu, fiindcă aici se menționează doar că toate subiectele sunt obligatorii și că timpul de lucru este de 3 ore.

  Subiectele la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro .

  Rezultatele se vor afișa în data de 29 martie 2019. Notele nu se trec în catalog decât la cerere. Elevul sau părintele său trebuie să depună o solicitare scrisă la unitatea de învățământ unde este înscris școlarul pentru ca notele de la simulare să fie trecute în catalog.

  Subiectele și Baremele de corectare pot fi accesate la acest link de la ora 15.00:

  Proba E.d) Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, Biologie vegetală și animală, Chimie, Economie, Fizică, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, Psihologie, Sociologie - 15:00 21.03.2019 >>>

  Тема:
  Rezultate simulare BAC 2019 (45)

  Tematic

  Simulare bac 2019: ISTORIE – barem de corectare și subiecte la clasele XI, XII
  Simulare Bac 2019: Matematică – barem de corectare
  Tagurile:
  subiecte simulare 2019, simulare examen, barem simulare 2019, BAC


  Știrile Zilei