16:31 13 August 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD16.61
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  Rezultate simulare BAC 2019 (45)
  2517 0 0

  Mâine, elevii de liceu susțin ultimul examen din cadrul sesiunii de simulare Bac 2019 – proba E).d) – proba scrisă la alegere a profilului și specializării.

  BUCUREȘTI, 20 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Începând cu ora 9.00, mâine, 21 martie 2019, elevii claselor a XII-a vor susține proba scrisă la alegere a profilului și specializării.

  Trebuie specificat că această probă este numai pentru elevii claselor a XII-a.

  Examen
  © Sputnik / Евгений Епанчинцев

  Elevii care vor susține mâine proba la Informatică trebuie să știe că vor avea de rezolvat trei subiecte.

  Baremul de corectare este același ca și anul trecut.

  Trebuie precizat că avem un barem de evaluare și de notare comun pentru limbajele C/C++ și Pascal. Se punctează oricare alte modalități de rezolvare corectă a cerințelor, nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele prezentate explicit în barem și nu se acordă fracțiuni de punct. Nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la 10.

  De asemenea, utilizarea unui tip de date care depășește domeniul de valori precizat în enunț este acceptată dacă acest lucru nu afectează corectitudinea în funcționarea programului.

  În cazul probei de Informatică, Limbajul C/C++, baremul este următorul. Și anume: toate subiectele sunt obligatorii, timpul de lucru efectiv este de trei ore, identificatorii utilizați în rezolvări trebuie să respecte precizările din enunț (bold), iar în lipsa unor precizări explicite notațiile trebuie să corespundă cu semnificațiile asociate acestora (eventual în formă prescurtată). Datele de intrare se consideră corecte, validarea lor nefiind necesară.

  În grafurile din cerințe oricare arc/muchie are extremități distincte și oricare două arce/muchii diferă prin cel puțin una dintre extremități.  

  Subiectele la simularea bacalaureatului 2019 sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro

  Rezultatele se vor afișa în data de 29 martie 2019. Notele nu se trec în catalog decât la cerere. Elevul sau părintele său trebuie să depună o solicitare scrisă la unitatea de învățământ unde este înscris școlarul pentru ca notele de la simulare să fie trecute în catalog.

  Subiectele și Baremele de corectare pot fi accesate la acest link de la ora 15.00:

  Proba E.d) Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, Biologie vegetală și animală, Chimie, Economie, Fizică, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, Psihologie, Sociologie - 15:00 21.03.2019 >>>

  Тема:
  Rezultate simulare BAC 2019 (45)

  Tematic

  Simulare BAC 2019: Subiecte la Istorie – barem de corectare
  Simulare bac 2019, MATEMATICĂ – barem de corectare și subiecte la clasele XI, XII
  Simulare Bac 2019: ANATOMIE-BIOLOGIE – barem subiecte clasa XII
  Simulare CHIMIE Bac 2019 – barem, subiecte clasa XII
  Simulare FIZICĂ Bac 2019 – barem, subiecte clasa XII
  Tagurile:
  Rezultate, BAC, simulare examen, subiecte simulare 2019, barem simulare 2019, Simulare


  Știrile Zilei