18:30 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Examen, studentă

  Evaluare Națională 2019, clasa a IV-a: proba de Limba Română - modele de subiecte

  © Sputnik / Илья Питалев
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  Evaluare națională 2019 clasa 2: calendar, barem corectare, rezultate (17)
  1235 0 0

  Experții din Ministerul Educației Naționale au elaborat aceste subiecte pentru a evalua competențele fundamentale dobândite în ciclul primar.

  BUCUREȘTI, 13 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Mâine, elevii claselor a I-V-a vor susține prima probă din cadrul Evaluării Naționale 2019.

  Este vorba de proba de Limba Română. Subiectele pentru Evaluarea Națională 2019 la clasa a IV-a au aceeași structură ca și cele din 2018, au explicat reprezentanții Centrului Național de Evaluare și Examinare.

  Ca și la Evaluarea Națională 2019 de la clasa a II-a, și elevii de clasa a IV-a vor avea de rezolvat subiecte pe două numere diferite, pentru a nu putea copia de la colegul de bancă.

  Modelele de subiecte la Limba Română pentru EN IV 2019 pot fi descărcate de aici

  Timpul de lucru este de o oră. Testele vor fi evaluate de către cadrele didactice din unitățile de învățământ în care acestea se desfășoară, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test.

  Rezultatele individuale obținute la aceste evaluări nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, informează edu.ro

  Rezultatele vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor și a părinților/reprezentanților legali asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

  Тема:
  Evaluare națională 2019 clasa 2: calendar, barem corectare, rezultate (17)
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei