18:27 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Elevi la școală în timpul orelor

  Subiecte la Evaluarea Națională 2019 - Limba Română, clasa a-IV-a, publicate de Edu.ro

  © Sputnik / Павел Лисицын
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  Evaluare națională 2019 clasa 2: calendar, barem corectare, rezultate (17)
  229500

  Elevii claselor a IV-a din țara noastră susțin astăzi prima probă din cadrul Evaluării Naționale 2019 – mâine își vor testa cunoștințele la Matematică.

  BUCUREȘTI, 14 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Elevii claselor a IV-a și-au testat, în această dimineață, cunoștințele la limba română. De altfel, aceasta este și prima probă din cadrul Evaluării Naționale 2019 de la clasa a IV-a. Elevii aparținând minorităților naționale susțin și ei astăzi proba de Limba Română pentru minorități.

  Subiectele pentru Evaluarea Națională 2019 la clasa a IV-a au aceeași structură ca și cele din 2018, au explicat reprezentanții Centrului Național de Evaluare și Examinare.

  Ca și la Evaluarea Națională 2019 de la clasa a II-a, și elevii de clasa a IV-a au avut de rezolvat subiecte pe două numere diferite, pentru a nu putea copia de la colegul de bancă.

  Timpul de lucru este de o oră. Testele vor fi evaluate de către cadrele didactice din unitățile de învățământ în care acestea se desfășoară, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test.

  Modelele de subiecte la Limba Română pot fi descărcate de aici

  Puteți accesa la acest link, începând cu ora 15.00, subiectele pe care elevii de clasa a IV-a le-au avut de rezolvat astăzi în cadrul Evaluării Naționale 2019.

  Trebuie reținut că rezultatele individuale obținute nu se afișează și nici nu se trec în catalog. Ele vor fi valorificate strict la nivelul unității de învățământ în scopul realizării planurilor individualizate de învățare, acolo unde este cazul.

  Părinții vor fi informați în legătură cu rezultatele obținute de copiii lor la aceste probe din cadrul Evaluării Naționale 2019.

  Тема:
  Evaluare națională 2019 clasa 2: calendar, barem corectare, rezultate (17)

  Tematic

  Calendar și subiecte Evaluarea Națională 2019 – clasa a IV-a
  Calendar Evaluare Națională 2019 clasa a IV-a – unde se desfășoară
  Tagurile:
  Subiecte, Limba română, Evaluarea Naţională
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei