01:09 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Școală

  Profesor, umilit de părinți – mesaje cumplite

  © Sputnik / Yevgeny Fatkin, Vadim Titov
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  699 0 0

  Pe Facebook a fost publicată povestea unui cadru didactic ce nu a avut parte de înțelegerea părinților copiilor de la clasă nici în cele mai crunte momente din viața sa.

  BUCUREȘTI, 18 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. ”V-aș da un exemplu. Al lumii spre care ne îndreptăm” se arată în deschiderea mesajului care ilustrează modul în care părinții unei clase primare s-au purtat cu cadrul didactic.

  Autoarea mesajului spune că părinții din clasa nepotului său sunt mândri IT-iști și nu au timp de copii.

  ”În mirajul lor, sacrifică relația cu copiii. Dincolo de after-school, nu mai vor să audă nimic. Nu vor ora de religie”, se arată în mesajul de pe Facebook

  Problema a apărut cu o săptămână înainte de finalul anului școlar, atunci când soțul învățătoarei s-a stins din viață. În acele zile, când dascălul am lipsit de la școală, cine a putut să își țină copilul acasă, așa a făcut. Autoarea mesajului spune că a fost efectiv îngrozită de mesajele din grup.

  ”Dacă înmormântarea a fost marți, de ce nu a venit miercuri să dea situația? Să știm și noi ce calificative au? Noi ce facem acum?” Subliniez, sunt absolvenți de clasa a doua. Cu rezultate excelente la evaluare. Nu sunt în clasa a XII-a. Cam cât de insensibili vor deveni? Cam cât de roboți îndoctrinați?”, a scris autoarea mesajului, în încheiere.

  Problema nu este numai în clasa respective, ci tinde să se generalizeze, iar în acest sens stau mărturie mesajele postate de cadrele didactice pe Facebook sau povestite cu diferite ocazii.  Știrile Zilei