15:22 14 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.52
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.72
  Урок математики

  Fost șef al MEN critică dur părinții: nu ei evaluează profesorii

  © Sputnik / Артем Житенев
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  10720

  Daniel Funeriu scrie, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că la fotbal și la evaluat profesorii pare să se priceapă toată lumea: ce le recomandă părinților școlarilor.

  BUCUREȘTI, 16 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul ministru al Educației Naționale atrage atenția că trebuie mai multă atenție atunci când se aduce în discuție subiectul legat de calitatea profesorilor.

  Și aceasta mai ales pentru faptul că majoritatea oamenilor sunt, zilnic, în contact cu profesorii, iar asta face pe oricine, în mod eronat, desigur, să se simtă îndreptățit să îi evalueze.

  În schimb, mai spune Funeriu, nimeni nu prea evaluează inginerii, avocații, șoferii, constructorii, faianțarii sau brutarii.

  ”Altfel spus, la fotbal și evaluat ”profesorii” toată lumea pare să se priceapă. Eu vă recomand ca, înainte să aruncați cu roșii în profesorul odraslei, care poate e bun, poate e slab, puneți-vă câteva întrebări despre cât de silitor e copilul, cât de mult și perseverent îl motivați acasă”, a scris Daniel Funeriu

  Fostul ministru al Educației a subliniat că nici o școală din nici o țară, de pe nici o planetă nu poate să dea copilului toată educație pe care familia nu o dă fiecare cu rolul său.  Știrile Zilei