10:03 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73

  Angajată a inspectoratului școlar din Alexandria, tâlhărită, poliția, în alertă

  © Sputnik / Александр Кряжев
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  22020

  Situație gravă în Alexandria, acolo unde trei tâlhării și jafuri au fost comise numai într-o singură seară, iar informațiile detaliate despre cazuri au fost deja postate pe Facebook.

  BUCUREȘTI, 16 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Potrivit informațiilor publicate de administratorii paginii de Facebook ”Alexandria, Teleorman, România 2.0”, în seara zilei de joi, 14 noiembrie 2019, au fost comise trei tâlhării. Victimele sunt femei.

  Din nefericire, una dintre ele se află în stare gravă, cu hematom pe creier.

  ”Femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Alexandria, însă, întrucât  prezenta un hematom pe creier și la noi nu prea avem condiții în spital, a fost transportată la București”, informează pagina de Facebook menționată. 

  Femeia se află acum în stare gravă, iar medicii dezbat dacă să o bage sau nu în operație, pentru că aceasta prezintă, de fapt, mai multe cheaguri pe creier.

  Tot ieri, 14 noiembrie, în Alexandria au mai avut loc două jafuri, tot cu violenţă, comise tot asupra unor femei.
  IPJ Teleorman a reacţionat abia în cursul zilei de vineri, 15 noiembrie, printr-un comunicat de presă.

  Oamenii legii spun că au fost sesizați prin apeluri la numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că în municipiul Alexandria au fost comise două infracţiuni de tâlhărie.

  Ambele persoane au necesitat îngrijiri medicale. Încă de la momentul sesizării, poliţiştii efectuează cercetări şi iau în calcul toate pistele în vederea identificării autorilor.

  ”A fost constituit un cerc de suspecţi, activităţile desfășurându-se sub coordonarea procurorului de caz. Pentru că siguranţa locuitorilor judeţului reprezintă o prioritate pentru conducerea inspectoratului, tocmai pentru a nu se crea o stare de panică în rândul comunităţii, noi informaţii vor fi transmise pe măsură ce vor exista date certe", notează adevarul.ro.

  Tematic

  Inspector școlar: ”Tot răul din educație este pus pe seama profesorilor”
  Fost inspector școlar, despre miniștrii Educației: Ce le-a lipsit
  Inspector școlar, propunere pentru noul șef al MEN: salarizare diferențiată a profesorilor
  Tagurile:
  poliția, Inspectori școlari


  Știrile Zilei