07:03 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  976440

  Cadrele didactice au răspuns, pe Facebook, unei provocări: aceea de a mărturisi care au fost cele mai neobișnuite motive de supărare din partea părinților. Răspunsurile sunt fabuloase.

  BUCUREȘTI, 15 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. În urmă cu câteva zile, am adresat, pe Facebook, o întrebare profesorilor din lista mea. Desigur, și părinții erau – și încă sunt – bineveniți să răspundă.

  ”Postare pentru  profesorii din lista mea: care au fost cele mai ciudate reclamații primite de la părinți?”, a fost întrebarea de pe Facebook.

  Aceasta a fost preluată și într-un grup dedicat profesorilor și părinților, iar răspunsurile au fost de natură  să uimească pe toată lumea.

  Astfel, un profesor de matematică a fost acuzat că face prea multe exerciții de, evident, matematică, iar elevii se plictisesc. Acei elevi erau la un profil de matematică.

  ”Că una dintre fetițele din clasa a opta se uită la băiatul doamnei și-l hipnotizează. În această situație, reclama că el nu se poate concentra și are note slabe”, a scris un cadru didactic.

  Un profesor a fost tras la răspundere de părinți fiindcă… postează mult pe Facebook.

  O reclamație interesantă – și total ruptă de realitate – a primit un cadru didactic căruia părinții i-au reproșat că nu face ore în timpul… concediului medical.

  ”Un părinte, după ce a analizat toate pozele făcute și toate filmulețele, cu diverse ocazii, clasei, a stabilit că se observă clar că eu nu manifest, în poze, aceeași afecțiune față de copilul lui vis-a-vis față de ceilalți copii”, a adăugat un dascăl.

  Alți părinți au fost nemulțumiți fie că dascălul nu a scris pe lucrare rezolvarea corectă, fie că nu acordă măcar 10 minute fiecărui copil cu Cerințe educaționale specifice în oră, în condițiile în care erau 6 asemenea copii într-o clasă.

  Tagurile:
  părinți, profesori


  Știrile Zilei