13:28 30 Martie 2020
În direct
 • EUR19.91
 • USD18.09
 • RUB0.23
 • RON4.12
 • UAH0.65
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (538)
  317220

  Potrivit unei informări de ultimă oră, venită din partea Ministerului Educației și Cercetării, peste 800 de persoane sunt izolate la domiciliu, ca măsură de prevenție.

  BUCUREȘTI, 28 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp de reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării este primul despre elevi sau cadre didactice afectate de programul de prevenție împotriva răspândirii coronavirusului.

  Din păcate, autoritățile nu au dat nici un fel de amănunte legate de localitățile din România în care au fost luate aceste măsuri și nici nu s-a prezentat, în acest sens, vreun act oficial emis de autoritățile sanitare din județele respective.

  Potrivit reprezentanților Ministerului Educației și Cercetării, la nivel național sunt peste 6900 de elevi care stau acasă din cauza gripei comune.

  Reprezentanții MEC nu au revenit cu nici un fel de informații suplimentare privind persoanele izolate la domiciliu în scop preventiv. Din păcate, în asemenea situații, intervenția reprezentanților sănătății ar fi fost mai mult decât necesară, fiindcă, în caz contrar, simpla informare a MEC stârnește panică.

  Тема:
  Coronavirus în România, Italia, Moldova (538)
  Tagurile:
  Elevi, coronavirus


  Știrile Zilei