19:08 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  EDUCAȚIE
  Sa primesc un link scurt
  2636752

  Liliana Romaniuc spune, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că aceste lecții sunt importante, însă, la momentul de față, sunt alte subiecte mai ”fierbinți” care trebuie avute în vedere.

  BUCUREȘTI, 24 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul inspector școlar general al județului Iași, Liliana Romaniuc, este de părere că, în situația de față, când trebuie făcut tot ce se poate pentru limitarea răspândirii virusului ucigaș, ar trebui să folosim toate mijloacele de comunicare pentru a le explica părinților și elevilor că trebuie să stea acasă și să respecte distanțarea socială.

  ”Cred că trebuie să ne oprim din povestea cu lecțiile online, măcar pentru câteva zile. Nu pentru că nu ar fi nevoie de aceste lecții, ci pentru că, în opinia mea, altceva arde: educația copiilor și a părinților pentru respectarea regulilor impuse pentru oprirea răspândirii coronavirusului”, a subliniat Liliana Romaniuc.

  Aceasta a subliniat că afară nu e ca în casele noastre, ale celor care înțelegem cât de gravă poate deveni situația și că în mediul rural nu e ca în cel urban, iar în comunitățile vulnerabile realitatea e cu totul alta.

  Reamintim că, la momentul de față, cursurile din învățământul preuniversitar și universitar sunt suspendate, măsură luată în scopul limitării răspândirii COVID-19.

  Știrile Zilei